Samsung "Dívák": Új, 2010-es női mobilkollekció

forrás Prim Online, 2010. január 11. 20:58

A Samsung bemutatta új, kifejezetten nőknek tervezett kollekcióját. A Samsung Diva, két modellel, az S7070 és az S5150 mobiltelefonokkal jelenik meg 2010-ben. Az idei évtől kezdődően pedig minden évben újabb készülékekkel bővítik majd a kollekciót a divatérzékeny női vásárlók számára.

A Diva Kollekciót a mai modern nőknek tervezték; azoknak, akik lépést tartanak a divatirányzatokkal és inspirálja őket a luxus. Mindkét telefon külseje igazi „haute couture” érzést kelt, tervezésénél a méltán népszerű mértani formák és fényes felület került előtérbe. A csillogó külső mindkét modell esetében okos belsőt rejt – olyan, kimondottan nőknek fejlesztett alkalmazások találhatók meg bennük, mint a “Beauty Effect” amellyel tökéletesre retusálhatjuk portréinkat, vagy a “Lomo Effect” ami a hagyományos fotóinkból művészi képeket alkot.

 „A mai modern nők nap mint nap több különböző szerepben is megjelennek, a divatmániástól a hősnőig. A Diva kollekció modelljeinek stílusa a nőkre irányítja a figyelmet és életre kelti bennük a dívát,” állítja Younghee Lee, a Samsung Electronics Mobile Marketing vezetője.

Samsung Diva (S7070) – A kifinomult ízlésű hölgyeknek tervezve

Az érintőkijelzős, kagylóhéj dizájnú S7070 készülék a kifinomult, és vonzó személyiséggel rendelkező hölgyek ízlése szerint került kialakításra. Ők igazán értékelni fogják az impozáns gyöngyházfényű, steppelt mintájú hátlapot és a készülék elején elhelyezett, ergonómiailag tervezett gyémánt alakú kristálygombot. A briliáns fotók megjelenítéséről a 3.2 megapixeles kamera mellett többek közt a „Beauty Effect” és a „Lomo Effect” funkciók gondoskodnak.
A hölgyek kifejezetten szeretnek kommunikálni, és mindig naprakészek akarnak lenni barátaik, ismerőseik hogylétét illetően. Ehhez kitűnő funkció a Pop-up SNS, mely azonnal jelzi, ha egy barátunk a Facebook-on vagy a MySpace-en megváltoztatta állapotát.
Kifejezetten praktikus megoldás még a „Álhívás” funkció, ahol előrelátható kellemetlen szituációkra felkészülvén be lehet állítani, hogy a készülék bejövő hívást szimuláljon azonnal vagy egy adott idő elteltével. A hamis hívás mindenben megegyezik az eredetivel; a képernyőn megjelennek az ekkor szokásos gombok, így mások is láthatják, hogy „valós” és főleg fontos hívásról van szó. A „Segélykérő üzenet” is hasonlóan működik, meg kell adni az SMS szövegét, hogy kiknek küldjük el, valamint azt, hogy hányszor ismételje a segítségkérő SMS elküldését. A “Kívánságlista” segíti használóját vásárlásai tervezésében

Samsung Diva (S5150) – Az állandó reflektorfényben levő hölgyeknek tervezve
A S5150-et azoknak a nőknek tervezték, akik állandóan a figyelem középpontjában állnak, bármerre is járnak. Külseje igazán különleges, hátulja fényes, ezüst-tónusú borítás kapott, 3 dimenziós mintával. Először talán észre sem lehet venni, hogy az ékszerszerű borítás egy LED kijelzőt rejt, amely jelzi, ha hívás vagy üzenet érkezik, valamint mutatja a dátumot, az időt és az akkumulátor töltöttségi szintjét.

Ahogy az S7070-es, úgy az S5150-es is különböző képszerkesztő lehetőségekkel van felvértezve, úgy mint a “Beauty Effect” és a “Lomo Effect”, illetve beépített biztonsági alkalmazásokkal, mint az “SOS üzenet” vagy az “Álhívás” funkció.

A Samsung Diva kollekció 2010 januárjától kapható, a magyar vásárlóknak először az S7070-es modell mutatkozik be.
 

Kulcsszavak: mobiltelefon Samsung

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09