31 monitor egyidejű vezérlése egyetlen számítógéppel

Kiss Ádám Zoltán, 2010. január 17. 10:15

Az N+ monitortechnológia segítségével egy számítógépről akár 31 asztali LCD-monitor is vezérelhető, ami nem csak helykímélő, de alacsonyabb beszerzési-, hardver-költségekkel és karbantartásigénnyel jár.

Az N+ monitorok néhány perc alatt telepíthetők, és csökkentik a jellemzően több számítógépből álló irodai vagy iskolatermi rendszerek karbantartási és IT-támogatási igényét. Az N224WA típusjelzésű készülékek beépített USB portjai megkönnyítik a billentyűzet és az egér elhelyezését. Mindegyik LG N+ monitor tiszta képpel, illetve 5 ezredmásodperces válaszidővel rendelkezik, kezelésük is felhasználóbarát, köszönhetően az egyszerű szoftver- és hardverbeállításoknak, valamint a központi vezérlési támogatásnak. A rendszer beállítását és karbantartását akár alapfokú számítógépes ismerettel rendelkező felhasználók is egyszerűen elsajátíthatják.



A legtöbb irodai környezetben a számítógépek kapacitásának csak nagyon kis részét használják ki hatékonyan. Az LG N+ sorozata energiatakarékos és környezetbarát alternatívát kínál. Ezek a monitorok egy már meglévő számítógéphez csatlakoznak, és a rendelkezésre álló erőforrások a monitorok saját „Virtuális asztal” szoftverének segítségével egyszerre több felhasználó között oszthatók meg. A szoftver a számítógép erőforrásait 31 különálló munkamenetre képes felosztani. A felhasználók ily módon megosztoznak az egyetlen számítógép feldolgozási teljesítményén, és a lehető legjobban használják ki a rendelkezésre álló hardverkapacitást. Mivel a 31 darab N+ monitort mindössze egyetlen számítógép vezérli, a felhasználók megspórolhatják a hagyományos felállásban szükséges többi számítógép által elfogyasztott energiát, és ezzel csökkenthetik a környezeti zaj- és hőterhelést.

 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Energiatakarékosság az ASUSTOR-ral!

Az áramszámlák világszerte meredeken nőnek, ASUSTOR NAS viszont segít abban, hogy adataid elérhetők legyenek és pénzt takaríts meg.

2024. március 27. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05