Ízelítők a 41. Magyar Filmszemle alkotásaiból a T-Home IPTV Videotékában

forrás Prim Online, 2010. január 30. 10:10

A 41. Magyar Filmszemle főtámogatójaként a T-Home díjat ajánl fel a kategóriájában nyertes TV film rendezőjének, valamint IPTV Videotékájában ízelítőt kínál a seregszemle alkotásaiból.

A T-Home TV és internet szolgáltatóként kiemelt céljának tekinti a képernyőkhöz kötődő vizuális műfajok, így a filmművészet támogatását. Szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy minél több magas színvonalú magyar filmes produkció jöjjön létre, ezért az idei filmszemle „Legjobb TV film” kategóriájának nyertese számára 3 millió forintos díjat ajánl fel, amelyet a díjnyertes film rendezője következő filmje finanszírozására használhat fel.
Annak érdekében, hogy a kortárs magyar filmek minél szélesebb közönségrétegekhez eljuthassanak, a T-Home IPTV szolgáltatásán keresztül már a szemle ideje alatt számos, a Filmszemlén versenyben lévő, illetve nevezett, de versenybe nem került alkotás elérhető lesz az előfizetők számára. A T-Home IPTV Videotékában tehát a T-Home IPTV előfizetők, az [origo] internetes tékájában pedig bármely regisztrált felhasználó a magyar filmkészítők legújabb munkáiból válogathat február 2. és 8. között. A közel 60 filmet számláló kínálatban szerepel nagyjátékfilm, TV filmek, számos dokumentum-, tudományos ismeretterjesztő és kisjátékfilm, melyek túlnyomó többsége díjmentesen tekinthető meg.
A filmek elérhetőségéről és a filmszemle alatti akciókról további információk a www.teka.origo.hu illetve a www.t-hometv.hu honlapon találhatók.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05