Web 2.0-ra váltott az LG

forrás Prim Online, 2010. január 30. 10:36

Arculatában és tartalmában is megújult az LG magyar weboldala, a www.lg.hu. A nemzetközi irányvonalakhoz igazított honlapon web 2.0 köntösben találhatók friss vállalati- és termékinformációk, a gyártó értékeivel összhangban pedig a letisztult felületen egyszerűbb az eligazodás.

Az LG magyar weboldalán újrastrukturált formában kapunk hasznos és érdekes információkat a vállalatról, így olvashatunk az LG Electronics történelmi mérdföldköveiről, célkitűzéseiről, az öt üzletágról, és megismerkedhetünk a cég koreai felsővezetőségével is. A vállalat beszámol a nemzetközi szponzorációs, illetve CSR gyakorlatáról, de feliratkozhatunk az LG helyi hírlevélre is, vagy böngészhetünk a magyar központ és az LG Electronics nemzetközi állásajánlatai között. A felhasználók a honlapon részletes termékinformációkat találnak, amelyeket megoszthatnak ismerőseikkel, barátaikkal a legnépszerűbb közösségi oldalakon (Facebook, iWiW). Az egyes termékeknél a műszaki leírásokon túl kapcsolódó hasznos oldalak és terméktesztek is segítenek a tájékozódásban. A vállalat igyekszik kiemelt figyelmet fordítani a felhasználók igényeinek kielégítésére a termék megvásárlása után is, így információkkal szolgál a jótálláshoz, a garanciához és az ügyfélszolgálathoz is.

A weboldal megújulásával párhuzamosan az LG elindította rajongói oldalát a Facebook-on, LG Magyarország néven, itt az érdeklődők folyamatosan friss híreket kaphatnak a vállalatról és a legújabb termékekről.
http://www.facebook.com/home.php?#/pages/LG-Magyarorszag/168483268682?ref=ts
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05