Szakértők segítenek a szoftverbörzén

A virtuális kiállításon ingyenes az informatikai szaktanácsadás

forrás Prim Online, 2010. február 10. 14:31

Neves szakértőkkel találkozhatnak a látogatók az 1. Magyar Virtuális Szoftverbörze és Informatikai Kiállításon, akik ingyenes szaktanácsadást nyújtanak az informatikai megoldások iránt érdeklődő vállalati döntéshozók számára.

Az idén virtuális módon feléledő Szoftverbörze alatt ingyenes szaktanácsadást kaphatnak azok a cégvezetők és menedzserek, akik informatikai kérdésekben kívánnak tájékozódni. A kiállításon szereplő neves szakértők sokféle kérdésben nyújtanak segítséget, az előadások a szoftverek közötti választástól a felhasználóbarát honlap fejlesztéséig számos témakört érintenek. A rendezvény látogatása díjmentes, és mivel a kiállítást idén virtuális formában rendezik meg, az előadások követéséhez mindössze internetelérésre lesz szükség.

A Szoftverbörze szervezői elismert szakértőket kértek fel az előadások tartására. A felhasználóbarát honlapok fejlesztéséről például Dr. Mlinarics József, a Magyar Tartalomipari Szövetség (Matisz) ügyvezető elnöke tart előadást, míg a komplex munkafolyamatokra és a csoportmunkára kínált szoftveres megoldásokról Perhiniák Márton, a Trans-Europe Consulting Kft. ADOBE szakértője beszél. A vállalatirányítási szoftverek bevezetésének sikeres lebonyolításához független szakértőként Kulcsár Alexandra, az Optimum4 Kft. ügyvezető igazgatója ad tanácsokat. A HR szoftverek közötti választásban Polyák György, a személyzeti szolgáltatásokat nyújtó VPS Group Kft. ügyvezető igazgatója segít az érdeklődőknek.

A két utóbbi szakértőnek az érdeklődők a kiállítás teljes ideje alatt feltehetik kérdéseiket chaten vagy videobeszélgetésen. A március 17-19-én megrendezésre kerülő kiállítás programja még folyamatosan bővül, az újabb előadásokról a www.szoftverborze.hu/eloadasok oldalon lehet tájékozódni.

Kapcsolódó honlapok:
www.szoftverborze.hu

Kulcsszavak: felhszoft kiállítás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50