Spórolhat a Szoftverbörzén

Kedvezményes számítógépek a virtuális kiállításon

forrás Prim Online, 2010. március 10. 18:05

Netbookok, notebookok, kiegészítők, informatikai tanfolyamok – az idén az interneten megrendezett virtuális informatikai kiállításon, a Szoftverbörzén számos terméket és szolgáltatást kedvezményes áron vásárolhatnak meg a látogatók. A kiállításra a belépés díjtalan, mindössze internetkapcsolatra van szükség hozzá.

A Szoftverbörze Magyarország első internetes informatikai kiállítása, melyen nem csupán a vállalati döntéshozók tájékozódhatnak az aktuális trendekről, hanem az otthoni felhasználók is kedvezményesen vásárolhatnak.

A Notebook Store Dell notebookokat kínál jelentős kedvezménnyel, a Center.hu pedig Acer konfigurációkat és kiegészítőket nyújt alacsonyabb áron. A vállalatok számára ezen kívül vonzóak lehetnek a NetAcademia 25% kedvezménnyel kínált informatikai kurzusai. Az Oktatóközpont programozók számára a .NET Framework képzést ajánlja, míg rendszergazdáknak a biztonságcentrikus rendszerüzemeltetésről szóló tanfolyam lehet érdekes.

Mivel az idei Szoftverbörzét a virtuális térben rendezik meg, a látogatóknak nem kell belépődíjat fizetniük, elég csupán meglátogatniuk a www.szoftverborze.hu honlapot. Itt megtekinthetik a kiállítók standjait, beszélgethetnek a cégek képviselőivel és akár vásárolhatnak is. Ezen kívül az érdeklődők részt vehetnek az előadásokon, melyek többek között a honlapépítést, az információbiztonságot és a HR szoftvereket érintik, és nem utolsósorban ezekkel a témakörökkel kapcsolatban ingyenes szaktanácsadást kaphatnak független szakértőktől.

A virtuális Szoftverbörze a március 17. és 19. között 10-től 18 óráig érhető el az alábbi linken: www.szoftverborze.hu

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05