Feltuningolt adattárolás - négy egyedi Kingston pendrive

forrás Prim Online, 2010. április 7. 15:23

A Kingston bejelentette a Kingston DataTraveler korlátozott számban kapható USB-termékkínálatát. A limitált példányszámú kiadás négy egyedi stílusban jelenik meg, amelyek között mindenki megtalálhatja a hozzá illő designt.

„A flash meghajtóink termékpalettáján négy exkluzív és merész design alkotja ezt a stílusos termékcsoportot” – nyilatkozta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. „Ezek az USB-k is minden olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek a Kingston DataTraveler terméksorozattól elvárhatóak” – folytatta Kaszál Norbert.

A korlátozott ideig megvásárolható kínálat: a Red, a Flowers, a Geometric, és a Boca mindegyike elérhető 4 GB kapacitással, amely bőven elegendő helyet biztosít szükséges fájljaink, adataink tárolására. A Boca design, amely a Rolling Stones ikonikus képére emlékeztető nyitott szájat ábrázol, 4 GB, 8 GB és 16 GB kapacitású változatban is megvásárolható.

A Kingston DataTraveler termékkínálatának tervezése során a gyártó azt is szem előtt tartotta, hogy az adatok tárolása, szállítása, és kezelése a lehető legegyszerűbb legyen. Az eszközök eltolható mechanizmusának köszönhetően az USB-csatlakozó teljesen védett marad.

A korlátozott számban, a készlet erejéig hozzáférhető kiadások 4GB-os verziói jelenleg a Media Markt, később pedig a Tesco üzletekben is kaphatóak lesznek bruttó 3490 Ft javasolt végfelhasználói áron. 

Kulcsszavak: memória pendrive Kingston

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50