Új Sony Ericsson Walkmanek: Zylo és Spiro

forrás Prim Online, 2010. április 13. 19:01

A Sony Ericsson Zylo és a Sony Ericsson Spiro telefonok nemcsak a Walkman készülékektől elvárható legjobb zenei élményt nyújtják a fogyasztók számára, hanem még egy szinttel feljebb helyezik a mércét, és a zenehallgatást a közösségi oldalak böngészésével ötvözik.

A felhasználók egy gombnyomással elérhetik barátaikat a Twitter és a Facebook alkalmazásokon keresztül, miközben a Walkman lejátszón kedvenc zenéiket hallgathatják. Mindkét telefon rendelkezik a már megszokott TrackID funkcióval, amely alkalmazás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bármerre is járva az éppen hallgatott zeneszám címét és előadóját egy gombnyomással megtudja. A funkció igen népszerű a zenerajongók körében 2009-ben 129 millió TrackID keresést jegyeztek fel összesen.

A vállalat legújabb termékcsaládjának minden készüléke, így a Sony Ericsson Zylo és a Sony Ericsson Spiro készülékek is a „Testhezálló” (human curvature) dizájn filozófiáján alapszanak. A szép és időtálló „human curvature” dizájn ergonomikus billentyűzetével leegyszerűsíti a telefon használatát.

Sony Ericsson Zylo Walkman


Felfedezte legújabb kedvenc zenéjét és alig várja, hogy megoszthassa barátaival? Ezen készülék felhasználói háttérzeneként hallgathatják kedvenc dallamaikat, miközben a telefonon beszélnek. A Sony Ericsson Zylo Walkman készülékekre már előre feltöltenek hangokat, így a felhasználó úgy tehet, mintha egy irodában dolgozna, vagy az utcán sétálna vagy esetleg egy zajos étterembe ülne. A FLAC formátum, ami ezzel a készülékkel debütál, még jobb, még tökéletesebb hangzást biztosít a felhasználók számára.

Főbb jellemzők:

·    A már jól ismert Sony Ericsson Walkman zenelejátszó
·    Tökéletesebb hang, kristálytiszta audio élmény
·    Nagy felbontású FLAC formátum – a létező legjobb hangminőség mobiltelefonon
·    TrackID - kedvenc zeneszámainak felismeréséhez
·    PlayNow - vásároljon kedvére zenei albumokat éjjel-nappal
·    Kapcsolattartás Facebook-on és Twitter-en
·    Ossza meg fényképeit a Flickr és a Picasa segítségével
·    Videóit töltse fel akár két kattintással a YouTube csatornájára.

Sony Ericsson Spiro Walkman

Élvezze a Sony Ericsson Spiro Walkman készülék által a létező legtökéletesebb zenei élményt. A felhasználók egy gombnyomással elérhetik a TrackID funkciót, aminek segítségével másodpercek alatt dalok millióit fedezhetik fel. Ha inkább beszélgetne barátaival, jelentkezzen be a Facebook vagy a Twitter oldalakra, esetleg üzenjen SMS üzeneteken keresztül, amelyek könnyen olvasható szóbuborék formájában jelennek meg.

Főbb jellemzők:

·    A már jól ismert Sony Ericsson Walkman zene lejátszó
·    Mindenhol elérhető – 3,5 mm audio csatlakozás, Bluetooth sztereó és FM rádió
·    TrackID - kedvenc zeneszámainak felismeréséhez
·    PlayNow - vásároljon kedvére zenei albumokat éjjel-nappal
·    Kapcsolattartás a barátokkal a Facebook-on és a Twitter-en.

Hálózati információk:

Sony Ericsson Spiro Walkman GSM GPRS/EDGE 900/1800 és GSM GPRS/EDGE 850/1900 hálózaton működik.
Sony Ericsson Zylo Walkman UMTS HSPA 900/2100 and GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, UMTS HSPA 850/900/1800/1900 and GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 hálózaton működik.

Sony Ericsson Spiro Walkman 2010 harmadik negyedévétől elérhető a kiemelt üzletekben, Contrast Black (fekete), Sunset Pink (rózsaszín), Spring Green (zöld) és Stealth Black (fekete) színekben.

Sony Ericsson Zylo Walkman 2010 harmadik negyedévétől elérhető a kiemelt üzletekben, Jazz Black (fekete), Chacha Silver (ezüst) és Swing Pink (rózsaszín) színekben.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50