LG MINI GD880: korlátok nélküli webes élmény

forrás Prim Online, 2010. április 14. 13:45

Az LG MINI az első telefon, amely a HTML 5 szabvánnyal kompatibilis LG Phantom Browser böngészőt használ, és így gyorsabb és stabilabb internetes kapcsolatot biztosít. Speciális online alkalmazásaival és közösségi szolgáltatásaival a MINI leegyszerűsíti a kapcsolattartást a „nethaverokkal”. Az LG MINI különleges, red dot és iF formatervezési díjjal kitüntetett formáját a 3,2 inches teljes érintőképernyőt keretező elegáns fémtextúrák és a gombok nélküli letisztultság adják.

Az LG kutatásai azt mutatják, hogy a felhasználók egy része szerint a jelenleg kapható teljes érintőképernyős készülékek túl nagyok, nehezek, és nem elég egyszerű a használatuk. „Az LG MINI kifejlesztésével a gyártó célja az volt, hogy elegáns, kompakt és egyben felhasználóbarát köntösben kínáljon a mobilozók számára fontos okostelefon-funkciókat” – mondta el Kárpáti Zoltán az LG Electronics magyarországi GSM értékesítési vezetője.

Maximális élvezet a mobil webböngészéssel
A legújabb Webkit szabványok alapján sebességre optimalizált Phantom Browser korlátok nélküli webes élményt biztosít, menet közben is az LG MINI-ben. A Phantom-mal a legnépszerűbb webhelyek is probléma nélkül elérhetőek, és a MINI kibővített memóriájának köszönhetően egyidejűleg akár 10 ablakban is böngészhetünk.
A MINI támogatja a HTML 5 szabványt és így a Google Latitude, Gmail, Calendar, Google Maps és Google Buzz szolgáltatások is elérhetők, az asztali számítógépeknél megszokott funkcionalitással és sebességgel. A YouTube videók lejátszásához továbbfejlesztett JavaScript és Flash alkalmazások állnak a rendelkezésünkre, míg az Intelligent Zoom és a Touch-to-Zoom navigációs eszközökkel a MINI képernyőjén optimalizált méretben olvashatók a weboldalak.

A kapcsolódási lehetőségek széles választéka

A közösségi hálózati szolgáltatásokat integrált funkcióként kínálja az LG MINI, így egyszerűen tarthatjuk a kapcsolatot a barátokkal, és frissíthetjük saját Facebook és Twitter profilunkat. Az LG MINI az LG Air Sync technológiát is támogatja, amely vezeték nélkül szinkronizálja az adatokat a számítógép, a web és a telefon között. Így, ha elkallódik a telefonunk, a fontos adatok továbbra is elérhetők számítógépünkről. Az LG új On Screen Phone alkamazása a telefon kezelőfelületét a számítógép képernyőjén jeleníti meg, így a fájlok a telefonról közvetlenül áthúzhatók a számítógépre.

Maximális kényelem

Az online alkalmazások valós idejű hozzáférést kínálnak a friss hírekhez, információkhoz és szórakozási lehetőségekhez. A BBC News, illetve az AccuWeather alkalmazásai előtelepítve találhatók a készüléken, míg az Amazon, CNN International, The New York Times, eBay és Fox News tartalmak az LG Widget Gallery révén tölthetők le. (Az online alkalmazások a szolgáltatóktól függően eltérhetnek.)

Az LG MINI emellett olyan funkciókat is kínál, mint push e-mail lehetőség, 5 megapixeles fényképezőgép, Wi-Fi kapcsolat, A-GPS, FM rádió vagy 7,2 Mbps HDSPA.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50