Akár 2 TB-nyi fotó, dokumentum és videó: otthonról és a webről is használható médiatár

forrás Prim Online, 2010. július 31. 18:26

A MediaShare hálózati adattárolóval a felhasználók összes tartalma egyetlen megbízható, nagy teljesítményű eszközről bárhonnan hozzáférhető és rendszerezhető: képeknek, videóknak bőséges helyet (2 TB) biztosít, de dokumentumokat, prezentációkat és érdemes a MediaShare-re menteni.

A Verbatim MediaShare jellemzői:

  • Fotók, videók és egyéb fájlok megosztása, tárolása és adatfolyamként való megtekintése
  • Akár 2 TB tárhely
  • Könnyedén létrehozható fotóalbumok egyszerűen oszthatók meg a családdal, barátokkal
  • Könnyű Átvitel Gomb az adatok USB meghajtóról vagy memóriakártyáról közvetlenül a MediaShare szerverre való letöltéséhez
  • Távoli hozzáférés egyszerűen interneten keresztül a www.myverbatim.com  oldalról
  • Kompakt és robusztus alumínium ház
  • Nyomtatási lehetőség a MediaShare-re csatlakoztatott USB nyomtatóval
  • Több felhasználói fiók
  • Microsoft Windows 7, Vista, XP Home vagy Pro, 2000, Macintosh OS X operációs rendszerekkel működik
  • Adapterrel és hálózati kábellel


A www.myverbatim.com  portál lehetővé teszi, hogy közvetlenül feltölthessük fényképeinket a MediaShare-re a világ bármely pontjáról és megoszthassuk albumjainkat a közösségi oldalakon, például a Facebookon, vagy a Flickren. Ezen felül a magunk készítette albumok linkjét automatikusan elküldhetjük e-mailben családtagjainknak és barátainknak, akik bármilyen internetre kötött számítógépről közvetlenül megtekinthetik és letölthetik azokat. Az otthoni szórakoztató eszközök továbbfejlesztéseként zenét is könnyedén továbbíthatunk adatfolyamként az otthoni hálózatra kötött Mac vagy Windows iTunes-os számítógépekre. A MediaShare segítségével laposképernyős televízión is megtekinthetjük fényképeinket, illetve hallgathatunk zenét olyan DLNA eszközökkel, mint a Playstation 3 vagy az XBox360.



A Verbatim MediaShare már elérhető a boltokban 71 875 Ft-tól (áfával).

Kulcsszavak: Verbatim adattárolás

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Használt autót webshopból?

A 2023-as év konszolidációt hozott a használtautó-piacon, de a recesszió és az infláció szele érezhető a szegmensben. A vásárlók tudatosabbak, a bizalmatlanság viszont továbbra is erős és gyakran indokolt. Mit hozhat a jövő, és hogyan vásárolnak a magyarok használt autót 2024-ben? 

2024. április 18. 15:28

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Új korszak az elektromobilitásban

A Maserati „Folgore Day” névre keresztelt nagyszabású eseményén mutatta be első 100%-ban elektromos kabrióját, a GranCabrio Folgore-t, melyet az úgynevezett „IT TURNS YOU ON” kampánnyal népszerűsítenek, az olasz művész, Damiano David szerepelésével. A modenai székhelyű márka fennállásának 110. évfordulóján a szigonyos márka ismertette ambiciózus céljait az elektromos átállás terén, valamint lerántotta a leplet TRIDENTE elektromos motorcsónakjáról is. 

2024. április 17. 16:28

Az LG új tévéivel sosem látott megoldások költöznek a nappaliba

Ha azt gondoltuk volna, hogy a tévék már nem képesek tovább fejlődni, hát tévedtünk. Mesterséges intelligencia, elképesztő grafikus teljesítmény és kábelmentes kialakítás – az LG legújabb televíziói számos felhasználási lehetőséget és minden eddiginél lenyűgözőbb vizuális élményt kínálnak.

2024. április 16. 19:47

Doom-klón és új játékok jelentek meg a HomeLAB-3-asra

A Neumann Társaság HCC szakosztályának pályázatán a több mint negyven évvel ezelőtt megjelent, házilag összeszerelhető magyar Homelab-3 hobbikomputerre készültek jóval későbbi vagy világszerte elterjedtebb számítógépekről ismert játékok, így például a Doom vagy a Wizard of Wor klónjai. A programozás fejlődését szemlélteti, hogy lelkes kóderek több generációval újabb platformok játékait tudták sikeresen adaptálni az ősgépre, csúcsra járatva annak képességeit.

2024. április 16. 16:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09