Őszi termékszüret a HP-nél

Széll Zoltán, 2010. október 9. 14:04

A HP Budapesten sajtónap keretében mutatta be az ősz folyamán már eddig bejelentett és a későbbiekben bevezetésre kerülő új termékeit (noteszgépek, nyomtatók), amelyek az elkövetkező két hónapban kerülnek az üzletekbe.

A bemutatón láthatók voltak az új Photosmart, Officejet, és Laserjet nyomtató családok, valamint netbookok, notebook-ok (noteszgépek) mellett a legújabb TouchSmart PC is. Az eseményen a HP Képalkotási és Nyomtatási Divizió (PSG) szakemberei először mutatták be a most megjelent ePrint-képes nyomtatókat, amelyekkel leküzdhetők a tér- és időkorlátok, valamint a Személyi Számítógépek Divízió (PSG) szakemberei az őszi szezon legújabb net- és notebookjait (noteszgépeit) vonultatták fel, amelyeket  - a nyomtatókkal egyetemben – ki is lehetett próbálni.

Új számítógépek, új alkalmazások

A megújult HP Mini noteszgépsorozat az új HP Anno-matte Imprint dizájnnal és hosszabb akkumulátor élettartammal  mutatkozik be.

A gyártó HP MediaSmart szoftverrel kínálja a HP Pavilion modelleket, amelyek gazdag szórakoztató funkciókat tartalmaznak, így az eszközök nem csupán otthoni munkára, hanem teljes körű szórakozásra is használhatók.

A HP QuickWeb funkcióval az otthoni felhasználóknak szánt noteszgépek esetében is elérhető az Internet az operációs rendszer betöltése előtt.

A HP ProBook noteszgépek új alkalmazása az arcfelismerés funkció, mely az üzleti biztonság új eszköze.

Professzionális felhasználásra a HP EliteBookok jelentik az ideális választást, melyek teljesítményéről a legújabb Intel Core i5 és Intel Core i7 processzorok gondoskodnak.

ePrint: tér- és időkorlátok lebontása

A HP által kifejlesztett ePrint technológia az iparág történetében először teszi lehetővé, hogy bármilyen e-mailt támogató eszközről nyomtatást kezdeményezhessen bármilyen ePrint technológiájú nyomtatón, szerte a világon. A dokumentumokat a rendszer felhőben tárolja és az igény szerint onnan bármikor kinyomtatható. Az újdonsággal a felhasználónak lehetősége nyílik arra, hogy bármilyen helyen arra alkalmas készülékről (pl.: okostelefonról) egy ePrint-képes nyomtató saját e-mail címére a dokumentumot elküldje, s azt a rendszer azonnal kinyomtatja. Az új megoldások jegyében a HP teljes sorozattal (lézer- és tintasugaras eszközökkel egyaránt) lép piacra irodai és otthoni felhsználásra szánt webkész „e-All-in-One” (minden egyben) nyomtatókkal.

Új ePrint-képes eszközök

Photosmart nyomtatók

HP Photosmart Premium e-All-in-One


A felső kategóriás nyomtató vezeték nélküli webhozzáférést kínál és sokféle nyomtatási alkalmazással testre szabható, 10,9 cm képátlójú HP TouchSmart képernyője pedig fejlett érintőtechnológiával dolgozik

HP Photosmart Plus e-All-in-One

8,9 cm képátlójú HP SmartScreen kijelzőjéről laborminőségű fotók, általános napi dokumentumok és kreatív projektek nyomtathatók. PC nélkül is gyorsan kinyomtatja a webes tartalmakat.

HP Photosmart Wireless e-All-in-One

A 6,1 cm képátlójú HP TouchSmart kijelző segítségével a felhasználó gyorsan kinyomtathatja a webes tartalmakat. Az eszköz különálló tintapatronokat használ és különleges fotonyomtatási jellemzőkkel (pl: automatikusan akiválódó fototálcával) rendelkezik.

HP Photosmart Premium Fax e-All-in-One

A fotók és webes tartalmak nyomtatása mellett egyszerűen faxol, szkennel és másol az automatikus kétoldalas dokumentumadagoló segítségével. Sokféle csatlakozási lehetőséget kínál vezetékes és vezeték nélküli hálózatokhoz.

Valamennyi új nyomtató csomagja tartalmazza a fotoalbumok, naptárak és más szórakoztató anyagok készítését támogató, új, ingyenes HP Photo Creations szoftvert.

Officejet-nyomtatók

HP Officejet 6500A e-All-in-One


A nyomtató felhasználói a kategóriában egyedülállóan alacsony költségszinten készíthetnek professzionális minőségű színes dokumentumokat, emellett faxolhatnak, másolhatnak és szkennelhetnek is. A 6 cm-es színes érintőképernyős kijelzővel ellátott 6500A modell energiafogyasztása 40 százalékkal alacsonyabb a hasonló lézernyomtatókénál.

HP Officejet 6500A Plus e-All-in-One

Az eszközt mikro- és kisvállalatoknak tervezték, akik vezeték nélküli, professzionális nyomtatót keresnek. 6 cm-es TouchSmart érintőkijelzős képernyője kiváló felületet biztosít a munkavégzéshez. Az eszközzel kiváló minőségű szóróanyagokat is készíthet a vállalkozás, így megtakarítja a nyomdai költségeket.

HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One

A HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One sorozatot használó kisvállalatok professzionális minőségű színes nyomtatókkal, marketinganyagokkal és más üzleti célú dokumentumokkal gyakorolhatnak jó benyomást ügyfeleikre – a lézernyomtatókra jellemző oldalköltség akár feléért. Az integrált vezetékes és vezeték nélküli hálózati képességek révén a webre csatlakozó többfunkciós rendszert több PC is használhatja.

HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One

A HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One jellemzőin és képességein túl ez az eszköz nagyobb méretű, 10,9 cm-es érintőképernyős kijelzővel, 50 lapos kétoldalas lapbehúzóval (ADF), „Legal” méretű beolvasóüveggel, valamint a-mailbe olvasási és faxolási funkcióval is rendelkezik.

Laserjet nyomtatók

HP LaserJet Pro CM1415fnw színes MFP


Az első webről és mobil eszközkről is dolgozó HP LaserJet nyomtató 9 cm-e színes érintőképernyős kezelőpaneljén az üzleti felhasználók otthon és az irodában is igénybe vehetik az összes nyomtatási, szkennelési, másolási és faxolási szolgáltatást. A nyomtató a vezetékes és a vezeték nélküli működést is támogatja.

HP LaserJet Pro M1536dnf MFP

Az eszköz kategóriájában elsőként támogatja a kétoldalas nyomtatást, amely nyomtatási, szkennelési, másolási és faxképességekkel van felruházva. Instant-on technológiájával hozzájárul a környezetbarát működéshez és akár 50 százalékkal is csökkentheti az energiafogyasztást.

HP LaserJet Pro CP1025nw színes nyomtató

A készülék a világ legkisebb és egyben egyik legenergiahatékonyabb színes lézernyomtatója. A versenytárs lézerrendszerekre jellemző energiafogyasztás akár 50 százalékos csökkentésével takarít meg időt és pénzt  felhasználóinak.

HP LaseJet Pro CP1525nw színes nyomtató

Az eszköz könyen kezelhető, gazdaságos és kompakt készülék a professzionális minőségű nyomtatáshoz. Instant-on technológiájának köszönhetően akár 50 százalékkal csökkentheti az energaifogyasztást.

HP Scanjet Pro 3000


A lapadagolós szkenner egyetlen érintésre beolvassa a kívánt dokumentumot. Ultrahangos egységgel érzékeli a a dupla lapbehúzást és a laminált kártyáktól a „legal” méretű dokumentumokig, minden méretben megbízhatóan dolgozik. Húsz oldal/perc sebességgel olvassa be a kétoldalas dokumentumokat.

HP Color LaserJet Enterprise CP5520 nyomtatósorozat

Az eszközzel a nagyvállaltok és a KKV-k is professzionális minőségű anyagokat nyomtathatnak nagy mennyiségben, sokféle papírra, egészen A3+ méretig. Egyszerű és hatékony rendszer, könnyen kezelhető integrációs és felügyeleti eszközökkel.

A HP FutureSmart Firmware és a HP Open Extensibility Platform (OXP) legújabb verziója növeli a nyomtatási-képalkotási géppark élettartamát, fokozza az irodai produktivitást és egyszerűsíti az üzemeltetést.

Ezekkel a technológiákkal a nagyvállalati és KKV-ügyfelek a jövő megoldásait is használni tudják a ma megvásárolt hardvereken és a beruházásvédelem érdekében a 2005 óta vásárolt OXP-kész ezközökre is ki tudják terjeszteni ezeket a képességeket. A HP és megoldáspartnerei így fejlett alkalmazásokat hozhatnak létre és valódi produktivitásnövelő, több üzleti folyamatot támogató dokumentumkezelő kioszkká alakíthatják a többfunkciós HP-nyomtatókat.

A sajtónapon bemutatott új nyomtatási termékek, csakúgy mint a jövőbeni hálózati, irodai kategóriájú HP LaserJet nyomtatók a HP FutureSmart firmware-re épülnek. Az új termékek, szolgáltatások és megoldások segítségével a HP menedzselt nyomtatási szolgáltatásait használó ügyfelek költséget takaríthatnak meg, fokozhatják produktivitásukat, enyhíthetik kockázataikat és gyorsabban érhetnek el eredményeket.
HP új net- és notebookok

HP EliteBook 2740p táblaszámítógép


Az eszköz 30,7 cm-es képátlójú kijelzővel, valamint toll- és érintőképességekkel rendelkezik. Utóbbi nagyban megkönnyíti a navigációt, a lapozást és a feladatok elvégzését. Ez a tábla PC a digitális kézírásos feljegyzéseket szöveggé alakítja vagy kézírásként elmenti. Az eszköz kialakítása megfelel a rázkódásra, porra, páratartalomra, magasságra és magas hőmérsékletre vonatkozó szigorú katonai szabványnak is.

HP ProBook 4520s noteszgép


A finom kidolgozású szinezéssel rendelhető eszköz 39,6 cm-es képátlóval rendelkezik. QuickLook 3 funkciója másodpercek alatt egyetlen gombnyomásra, rendszerindítás nélkül biztosítja az e-mailek, a naptár, a feladatlista és a kapcsolattartási adatok áttekintését és szerkesztését. Az új, levezetőcsatornás, cseppálló billentyűzet segít megóvni a kényes elektronikát és a fontos alkatrészeket a kisebb folyadékfreccsenésektől.

HP Pavilion dv6-os notebook PC sorozat

A HP-nek ez a modellje egy 39,6 cm-es képátmérőjű HD képernyővel rendelkezik, amely munkára és szórakozásra egyaránt ideális. A gép teljes körű multimédiás élményt nyújt alkalmazásaival. Az eszköz HP Easy Pass funkciójával – fejlett ujjlenyomat-olvasó – egyszerűen lehet jelszavakat tárolni.

HP Mini 210   

.
A termék olyan felhasználóknak készült, akik akár utazás közben is szörfölnek az interneten, e-maileznek és zenét hallgatnak. Az eszköz webkamerával, mikrofonnal, közepes méretű „island-style” billentyűzettel és a legújabb Intel Atom processzorokkal van felszerelve.

HP G62 Notebook PC


Az eszköz ujjlenyomatoknak ellenálló, nyomatmintás, két színben választható kialakítása garantáltan divatos megjelenést biztosít. Az eszköz kiemelkedő értéke, hogy teljes méretű billentyűzetet, 39,62 cm-es nagy felbontású széles képernyőt és beépített webkamerát tartalmaz, így sok célra alkalmas.

HP Mini 210-1099EH Vivienne Tam Edition


Az elegáns letisztult vonalak találkoznak az innivatív, könnyen hordozható technológiával. A Vivienne Tam divattervező által tervezett külcsin vonzó megjelenést biztosít az eszköznek, amely így divatkiegészítőként is funkcionál. A noteszgépet a Vivienne Tam ihlette asztali témákkal, ikonokkal és a testre szabott QuickWeb funkciókkal lehet még egyedibbé tenni.

Compaq Presario CQ56 notebook PC


Az alapvetően otthoni felhasználásra szánt noteszgép mikrofonnal egyneépített webkamerával és 39,6 cm-es képátlójú nagy felbontású LED HP BrightView kijelzővel fokozza a felhasználói élményt. Az eszköz egész napos használatra is alkalmas, ugyanis teljes méretű billentyűzetet tartalmaz.

HP TouchSmart 600 PC


A legújabb érintóképernyős PC, amelynek TouchSmart szoftverével mindig könnyedén elérhető bármely alkalmazás. A felhasználói élményt fokozza, hogy HD videókat vagy HD játékokat tökéletes képminőségben lehet megtekinteni. Az eszköz majdnem teljes vezeték nélküliséget biztosít, egyedül a hálózati adaptert kell csatlakoztatni. Az új HDMI bemeneti csatolófelületnek köszönhetően pedig játékkonzol csatlakoztatására is van lehetőség.

Kulcsszavak: printer notebook HP

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Energiatakarékosság az ASUSTOR-ral!

Az áramszámlák világszerte meredeken nőnek, ASUSTOR NAS viszont segít abban, hogy adataid elérhetők legyenek és pénzt takaríts meg.

2024. március 27. 11:40

Yettel: Új országos rekord született

2024. március 26-án több százan doboltak egyszerre Magyarország különböző pontjain, hogy hazai ütősrekordot állítsanak fel. A kísérlet apropóját az adta, hogy 30 éve indította el a Yettel – akkor még Pannon GSM néven – kereskedelmi szolgáltatását, amit a rekordkísérletben résztvevők egy országon átívelő, a mobilhálózat által összekapcsolt közös zenéléssel ünnepeltek meg. A mobiltársaság törökbálinti székházában és az ország több pontjáról 5G-hálózaton kapcsolódtak a helyszínek, és így a résztvevők egy új, hivatalosan is regisztrált országos rekordot állítottak fel.

2024. március 26. 17:11

Stabil áramellátás a Thermaltake tápegységével

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a Toughpower TF3 1550 W-ot, egy csúcskategóriás ATX 3.0 tápegységet, a nagy teljesítményű rendszerek teljes energiaellátására tervezve. A két fejlett, 12+4 pines kábellel kompatibilis, natív PCIe 12V-2x6 moduláris interfész az új technológiával stabilabb támogatást biztosít a következő generációs hardvereknek. A kiváló 80 PLUS Titanium hatékonyságával és az Intel szabványainál szigorúbb specifikációkkal a Toughpower TF3 1550 W kiváló minőségű és stabil áramellátást biztosít a túlhajtást kedvelők PC-ihez. 

2024. március 22. 16:11

A Note Air3 sorozat a tökéletes e-papír notebook a számodra!

Lépj be a jegyzetelés jövőjébe a Note Air3 sorozattal, ahol az innováció és az egyszerűség találkozása újradefiniálja a produktivitást! Akár a monokróm e-papír tűéles tisztaságára, akár a színek élénk sokoldalúságára vágysz, ezek a táblagépek páratlan írási élményt kínálnak, és arra tervezték őket, hogy növeljék a koncentrációt és a kreativitást. Csatlakozz a digitális jegyzetelés forradalmához és fedezz fel egy olyan világot, ahol a zökkenőmentes technológia találkozik az írás időtlen művészetével!

2024. március 21. 16:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05