Most kiderül, érdemes-e hűségesnek maradni!

forrás Prim Online, 2010. november 23. 13:00

Kevés embernek van ideje vagy türelme arra, hogy órákig böngéssze a távközlési szolgáltatók ajánlatait, pedig könnyen előfordulhat, hogy a jelenlegi szolgáltatásait jelentősen olcsóbban vagy jobb feltételekkel is igénybe vehetné. Az újonnan indult telko.hu független távközlési szolgáltatás-összehasonlító oldalt mindenképpen érdemes átböngészni új előfizetés vagy szolgáltatóváltás előtt, nehogy a döntés után derüljön ki, hogy van jobb ajánlat a piacon.

A napokban elstartolt www.telko.hu oldal célja, hogy megkönnyítse az eligazodást a távközlési szolgáltatók hatalmas piaci kínálatában. A weboldalon mobil és vezetékes telefon, szélessávú és mobilinternet, kábeles és műholdas televízió, továbbá a virágkorukat élő kombinált csomagok (tv, internet, telefon) ajánlatait vethetjük össze, otthoni és üzleti felhasználásra egyaránt. Az oldal fő célja az egyszerűség és átláthatóság, így néhány kattintással kiszűrhetők az ajánlatok közül az elképzeléseinknek leginkább megfelelő csomagok.

A szolgáltatásokat összegző táblázatok rendszerét távközlési szakemberek állították össze. Az táblázatok azokat a kiválasztáshoz ténylegesen szükséges adatokat tartalmazzák, melyek az előfizetők számára fontosak a döntéshez, emellett rövid szöveges leírások is tájékoztatnak a részletekről. A szolgáltatások közötti böngészés során lehetőség van a különféle szempontok szerinti sorba rendezésre, szűrésre, mint például havi- és percdíjak, sávszélesség, letölthető adatmennyiség vagy TV csatornák szerinti szűkítésre. A műholdas és kábeltelevíziós csomagokhoz tematikus TV csatornalista is elérhető.

A szerkesztőség nem csupán rögzíti az adatbázisban a szolgáltatók ajánlatait, hanem meg is vizsgálja azokat, így a lényeges, apróbetűs információk sem hiányoznak. Szolgáltatás-típusonként külön ajánlóban emelik ki az általuk legjobb ár-érték arányúnak vagy újdonságnak számító csomagokat. Az adatbázis napi rendszerességgel frissül, az adatok pontosságát is folyamatosan ellenőrzik.

„Mi a keresgélés és összehasonlítás időigényes folyamatát elvégezzük a felhasználók helyett, és elolvassuk az apróbetűs részeket is. Ezzel időt és pénzt takarítunk meg a látogatóinknak, akik talán olyan ajánlatokkal is megismerkedhetnek, melyekre korábban nem figyeltek fel. A telko.hu a teljes távközlési piacot lefedi, minden információ rendezett és áttekinthető. Bízunk abban, hogy látogatóink gyorsan megkedvelik az egyszerű választás lehetőségét” – mondta el Várkonyi Ádám, a telko.hu vezetője.

Kulcsszavak: távközlés

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Yettel: Új országos rekord született

2024. március 26-án több százan doboltak egyszerre Magyarország különböző pontjain, hogy hazai ütősrekordot állítsanak fel. A kísérlet apropóját az adta, hogy 30 éve indította el a Yettel – akkor még Pannon GSM néven – kereskedelmi szolgáltatását, amit a rekordkísérletben résztvevők egy országon átívelő, a mobilhálózat által összekapcsolt közös zenéléssel ünnepeltek meg. A mobiltársaság törökbálinti székházában és az ország több pontjáról 5G-hálózaton kapcsolódtak a helyszínek, és így a résztvevők egy új, hivatalosan is regisztrált országos rekordot állítottak fel.

2024. március 26. 17:11

A HONOR Magic6 Pro elérte a DXOMARK legmagasabb pontszámát

A HONOR Magic6 Pro lett a világ legjobb fényképezős okostelefonja, ugyanis a DXOMARK kamerarangsorának az élén végzett. A figyelemre méltó, 158-as DXOMARK pontszámot elérve a HONOR Magic6 Pro bizonyítottan az okostelefonos fényképezés új mérföldköve. Ez az elismerés rávilágít arra, hogy a HONOR továbbra is elkötelezett az okostelefonok fejlesztése iránt: egyszerre feszegeti a technológia határait és kínálja a legjobb élményt a felhasználóknak.

2024. március 20. 14:18

A legolcsóbb mobilokból a legjobbakat a boomerek veszik a Rejoynál

Bár sokan azt gondolhatják, hogy a felújított készülék piacterén főleg a legolcsóbb készülékeket keresik a magyar vásárlók, a Rejoy.hu-nál gazdára találó készülékek kétharmada közép vagy felső árkategóriájú, és csak egyharmada alsó kategóriás. Míg összességében a kilencvenes években született vásárlók rendelik a legnagyobb tudású, így legmagasabb árú mobilokat a Rejoytól, a baby boomer és X generációs vásárlók a belépő szintű készülékekből választják maguknak a legjobbakat.

2024. március 16. 12:18

A HONOR még izgalmasabbá teszi a tavaszt

Végre megérkezett a tavasz, ami meleget, szép időt és persze több lehetőséget jelent! Ezek kihasználásához pedig a HONOR most pár hasznos alkalmazást ajánl, amik segítenek a maximumot kihozni most, hogy végre ki lehet mozdulni otthonról – de akkor is, ha maradnánk.

2024. március 14. 19:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05