Nokia C7 a Telenornál

forrás Prim Online, 2010. december 9. 16:12

2010. november 30-tól a Telenornál is kapható a Nokia legújabb, Symbian 3 operációs rendszerre épülő okostelefonja, a Nokia C7.

A Nokia C7, melyet kifejezetten a stílusra sokat adó vásárlók igényeire terveztek, kiválóan alkalmas a közösségi oldalak használatához, így tökéletesen megfelel azoknak, akik be akarnak jelentkezni és értesülni a legújabb fejleményekről. A készülék új, MobilKvartett 3000 előfizetéssel, 2 éves hűségnyilatkozattal és 1 éves tarifamegtartással 990 forintért vásárolható meg november 30. és január 3. között, illetve a készlet erejéig.

A Nokia C7 a rozsdamentes acélt és az üveget egy kecses, teljes érintőképernyős designban egyesíti. A 3,5” AMOLED kijelző ideális a közösségi oldalak használatához, mivel a Facebook és a Twitter frissítései közvetlenül a kezdőoldalon jelennek meg, továbbá az olyan népszerű e-mailfiókok mint az Ovi Mail, a Yahoo! Mail és a Windows Live Hotmail egy érintéssel elérhetőek.

A Nokia C7 okostelefont tulajdonosa kedvére személyre szabhatja az Ovi Áruházból letölthető magyar és külföldi alkalmazások sorával:
- A Vatera alkalmazásával nem kell többé folyamatosan a számítógép előtt ülni és figyelni az aukciókat, akár út közben is licitálhatunk az áhított termékre.
- Az OzoneNetwork alkalmazás segít a Nokia C7 tulajdonosoknak az időjárásnak legmegfelelőbb ruhaviselet kiválasztásában, hiszen a kezdőképernyőn megjelenő widget valós idejű frissítést fogad, így a legfrissebb időjárás előrejelzés érkezik a telefonra.
- Az egyik legnépszerűbb mobilos játék, az Angry Birds lényege, hogy a Madaraknak bosszút kell állniuk a Disznókon, akik ellopták a tojásaikat.
 
A többi Nokia okostelefonhoz hasonlóan a Nokia C7 is tartalmazza az ingyenes Ovi Térképek gyalogos és autós navigációs szolgáltatást, amely több mint 70 országban elérhető világszerte, és semmilyen rejtett költséget nem tartalmaz. A Nokia C7 tulajdonosoknak az Ovi Térképek új, béta verziója is letölthető a Nokia Beta Labs oldalról. Az új verzió tartalmazza világszerte 85 város tömegközlekedési eszközeinek térképét is, valós idejű forgalmi információkat, sebességmérő kamerák helyzetét, parkolók és benzinkutak helyét, sőt még az aktuális sebességkorlátozásokat is.


 

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

Már egy évtizede társ a mindennapokban: 10 éves a Simple alkalmazás

Magyarország egyik legnépszerűbb mobilappja*, a Simple alkalmazás idén ünnepli a 10. születésnapját.  Az applikáció 2014. április 15-én vált elérhetővé az alkalmazásboltokban, az elmúlt évtizedben már több mint hárommillióan töltötték le, és indulása óta már több mint 50 millió in-app és 80 millió NFC tranzakció futott át rajta. A fejlesztő és üzemeltető OTP Mobil számításai alapján 2023-ban a hazai online autópálya-matrica, a közterületi parkolójegy értékesítés és a QR-kód alapú csekkbefizetések is mintegy majdnem ötöde a Simple appon keresztül történt. 

2024. április 15. 13:02

Tavaszi fotózási tippek a HONOR-tól

A HONOR jobbnál jobb hardverrel és szoftverrel teszi izgalmasabbá a fotózást, de a funkciók és lehetőségek kihasználásához érdemes észben tartani pár egyszerű tippet ahhoz, hogy a lehető legszebb képeket készíthessük el.

2024. április 11. 11:38

A csoportos beszélgetéseket összegzi a Rakuten Viber új, MI-alapú funkciója

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és hívások globális piacvezetője az OpenAI technológiáját felhasználva elindított egy mesterséges intelligenciával vezérelt beszélgetés összegző funkciót. A szolgáltatás a csoportos csevegések olvasatlan üzeneteinél hasznosítható. A több millió felhasználó igényeinek megfelelően kifejlesztett funkció zökkenőmentes és gyors megoldást kínál arra, hogy a csevegésben lévő akár 100 olvasatlan üzenetből a lényeges információkat egy tömör összefoglalóba sűrítse.

2024. április 10. 21:07

Mesterséges intelligenciával beszélgetve tökéletesíthetjük a kiejtésünket

Teljesen megújult a magyar fejlesztésű nyelvtanuló alkalmazás, a Xeropan. Az app már eddig is meghódította a világot, hiszen eddig összesen több mint kétmillióan használták a földkerekség minden táján – az új, 5.0-ás verzió pedig valószínűleg tovább növeli a regisztrálók számát. Új, komoly szakmai háttérrel összeállított, lineárisan felépülő tananyaggal segíti a nyelvtanulást, miközben kiejtésünket fejleszti és mesterséges intelligenciával a beszédkészségünket is gyakoroltatja.

2024. április 8. 13:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09