Kingston HyperX MAX 3.0, a rendkívül gyors, külső USB 3.0-s tárolóeszköz

forrás Prim Online, 2010. december 24. 11:35

A Kingston bejelentette a Kingston HyperX MAX 3.0 külső meghajtó megjelenését. A SuperSpeed USB minősítéssel rendelkező meghajtó egy rendkívül gyors és tartós külső tárolóeszköz, amely az USB 2.0 szabványnál tízszer gyorsabb adatátvitelt biztosít az USB 3.0 specifikációnak köszönhetően. A könnyen hordozható, rázkódásbiztos meghajtó 64 GB, 128 GB és 256 GB kapacitású változatban érhető el.

A Kingston HyperX MAX 3.0 meghajtó, a HyperX DRAM termékcsalád hagyományait követve kiemelkedő minőséget és teljesítményt biztosít az igazán megszállott felhasználók számára - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. - A szállíthatóságon és sebességen kívül a meghajtó tartósságával is elégedettek lesznek a felhasználók, hiszen a flash-memórián alapuló architektúrája elviseli a mobil használattal járó megpróbáltatásokat is - tette hozzá Kaszál Norbert.

A Kingston HyperX MAX 3.0 a professzionális és a számítógépes újdonságokra fogékony felhasználók mellett mindazok számára is készült, akik gyors adatátvitelt szeretnének elérni asztali számítógépükön, viszont a szállíthatóság terén sem
szeretnének kompromisszumot kötni. A HD videók, RAW képek és nagyméretű projektfájlok áthelyezése, illetve ezek biztonsági mentéseinek készítése során lehet igazán kihasználni az USB 3.0 felület elképesztően gyors adatátviteli sebességét.

Az USB 2.0 eszközökkel kompatibilis Kingston HyperX MAX 3.0 maximális olvasási sebessége 195 MB/s, maximális írási sebessége pedig 160 MB/s, amennyiben az USB 3.0 szabvánnyal kompatibilis eszközzel használják. A Kingston Technology belső tesztjei során az USB 3.0 csatoló használatával egy 10 GB-os videó fájl Kingston HyperX MAX 3.0 meghajtóra történő átvitele mindössze 1 perc 12 másodpercet vett igénybe. Ugyanezt a tesztkonfigurációt használva 5 perc 52 másodpercig tartott az átvitel az USB 2.0 porton keresztül.

A Kingston HyperX MAX 3.0 meghajtó 64 GB, 128 GB és 256 GB kapacitású változatokban vásárolható meg decembertől a Kingston értékesítési csatornáin keresztül a hivatalos disztribútoroknál, viszonteladóknál, kiskereskedőknél valamint a webáruházakban. A meghajtóhoz hároméves garancia, valamint napi 24 órában elérhető támogatás jár. 

Kulcsszavak: tároló Kingston

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kiberbiztonsági útmutató készült a magyar kkv-knak

A magyar kisvállalkozásokat támogató kiberbiztonsági kézikönyvet mutatott be az Európai Innovációs és Technológiai Intézettel (EIT Digital), a Nemzetközi Digitális Alapítvánnyal (Global Digital Foundation) együttműködve a Huawei Technologies. 

2024. április 19. 18:43

Barangolj, dolgozz és játssz a BOOX tablettekkel!

Hogy kiszabadulhassanak a hagyományos irodák korlátai közül és egy nyitott környezetben élhessenek, egyre többen választják a digitális nomádságot a munka és magánélet közti jobb egyensúlyért. Annak ellenére, hogy a véget nem érő nyári kalandok vagy a különböző kultúrák megismerése igencsak csábító, számos kihívást jelentenek.

2024. április 17. 11:41

Júniusban érkezik Magyarországra a Lenovo Legion Tab Android Gaming Tablet

A Lenovo bejelentette, hogy a Lenovo Legion Tab júniusban Magyarországon is elérhetővé válik. A 8,8 hüvelykes Android táblagép – amely a modern mobilos játékosok számára készült – áthidalja a PC és a mobiljátékok közötti szakadékot, egyúttal elérhető és kényelmes megoldást kínál a kiemelkedő játékélményt kereső játékosok számára.

2024. április 15. 14:43

Országos előadássorozatot indít az SZTFH a magasabb szintű kiberbiztonságért

A vállalati kiberbiztonság erősítése érdekében a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) 2024 áprilisában ismét egy többállomásos országos rendezvénysorozatot indít. A roadshow célja, hogy felhívja a figyelmet a vállalatokat érintő kiberbiztonsági fenyegetésekre, valamint – a cselekvő állam részeként – elősegítse a nemzeti digitális szuverenitás és a kiberbiztonság, mint a piacon megvalósuló versenyelőny érvényesítését.

2024. április 13. 14:20

Szerkessz 4K-s Adobe Premiere videókat az ASUSTOR Flashstor 12 Pro NAS-ról!

Az Adobe Premier Pro az egyik legnépszerűbb videószerkesztő alkalmazás. Az Adobe Premiere videók szerkesztésére és speciális effektek hozzáadására is használható. Szerkesztés közben azonban olyan problémák léphetnek fel, mint a nem megfelelő teljesítmény, a tárolólemezek lassúsága, az elegendő tárolókapacitás hiánya, vagy éppen a lemezek meghibásodása és a biztonsági másolatok hiánya. A kevés tárhellyel rendelkező számítógépek felhasználóinak és a tartalomgyártóknak az ASUSTOR a Flashstor 12 Pro használatát javasolja a hatékony 4K-videószerkesztéshez.

2024. április 13. 06:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09