Canon i-SENSYS MF9200 multifunkciós termékcsalád

forrás Prim Online, 2011. január 5. 14:53

Az új készülékekben található számos hasznos funkció kiváló minőségű, egyszerű, és költséghatékony színes lézernyomtatási megoldást kínál a kis- és középvállalkozások, valamint a nagyvállalatok munkacsoportjai számára.

A Canon bemutatta két új, vezető A4-es színes multifunkciós nyomtatóját. A kiváló minőségű, színes lézernyomtatásra tervezett készülékek lapolvasási, nyomtatási, faxolási és másolási funkciókat kínálnak a kisméretű, de igényes irodai és munkacsoportos környezetek számára. A printerek ideálisak az üzleti dokumentumok és nyomatok, például brosúrák, szórólapok és bemutatók készítéséhez.

Az új modellek a különböző felhasználói igényekkel rendelkező vállalatokat célozzák meg. Az i-SENSYS MF9220Cdn olyan kisvállalatok számára ideális, akik a színes technológia bevezetésére költséghatékony és egyszerű megoldást keresnek. Az i-SENSYS MF9280Cdn pedig a nagyobb vállalatok és a felügyelt informatikai infrastruktúrával rendelkező, szervezeteken belüli munkacsoportok igényeinek kielégítésére PCL és PostScript Level 3 kompatibilitást is biztosít, valamint lehetővé teszi a memóriakártyáról való közvetlen nyomtatást is.

A mindössze 2,3 kWh energiafogyasztásnak köszönhetően – amely megfelel az EnergyStar tanúsítványhoz szükséges jellemző átlagos energiafogyasztásnak –  minkét modell rendkívül energiatakarékos. A négy toner szín könnyen cserélhető színes tonerkazettában kapott helyet, így új kazetta behelyezésekor az elhasználódásnak leginkább kitett, nagyobb szervizigényű, de létfontosságú alkatrészek cseréje is megtörténik.

A 8,8 cm-es (3,5 hüvelykes) TFT-kijelzőn található intuitív grafikus felhasználói felület és a varázslók egyszerűvé, és gyorssá teszik a beállításokat, a menük használatát és a hibaelhárítást. A hatékony SEND funkció segítségével a kiváló minőségű dokumentumok hálózaton és e-mailen keresztül is megoszthatók, melyet a rendelkezésre álló LDAP támogatás még inkább leegyszerűsít. A távoli felhasználói felület pedig megkönnyíti a készülékek felügyeletét. A közvetlenül e-mailbe, hálózatra csatlakoztatott kiszolgálóra vagy USB-memóriára történő beolvasáshoz a Canon kompakt PDF-technológiája az eredeti dokumentumot 1/20-ára alakítja át.

A gyors első nyomtatás és azonnali fixálás technológia gyors bemelegedést biztosít alvó üzemmódból az első nyomat elkészüléséig. A teljes körű bemeneti és kimeneti kétoldalas nyomtatás, lapolvasás, másolás és fax képességek révén a kétoldalas automatikus dokumentumadagoló (DADF) és az automatikus kétoldalas nyomtatás, maximális termelékenységet nyújt a felhasználók számára.

A kiváló nyomtatási felbontás a színek kivételes konzisztenciáját és pontosságát eredményezi, még a bonyolultabb képek – bőrtónusok és részletgazdag, árnyékos területek – esetén is, amely kiemelkedő minőségben teszi lehetővé a színek visszaadását. A színes és fekete-fehér üzemmódban egyaránt 21 oldal/perces nyomtatási sebességgel az új modellek gyorsan készítik el az első másolatot, tovább javítva ezzel a termelékenységet.

A 850 lapos papírkapacitásnak – a külön megvásárolható 500 lapos talapzattal együtt –, valamint a nagy teljesítményű tonerkazettáknak köszönhetően az új modellek főként a nagy nyomtatási mennyiségekkel dolgozó munkacsoportok számára előnyösek. Ugyanakkor alacsony teljes üzembentartási költséget biztosítanak a termékek élettartama során.

A Canon i-SENSYS MF9220Cdn és MF9280Cdn készülékek 2011 februárjától kaphatók Európában.


 

 
 

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50