Mobil eszközökön is követhetők a vállalati pénzügyi mozgások a UNIT4 ingyenes alkalmazásával

Vértes János Andor, 2011. január 12. 14:06

Megjelent az iStore-ban változáskövető ERP és pénzügyi menedzsment szoftvereket szállító UNIT4 vállalata első mobilalkalmazása iPhone-ra és iPad-re, amellyel mobillá vált az Agresso Business World (ABW) dinamikus jelentéskészítési képességeinek köre.



 

A UNIT4 Agresso Reporting mobil alkalmazásának használatával közel kétmillió Agresso Business World felhasználó érheti el és kérdezheti le a jogosultságának megfelelő adatokat, ami folyamatosan teljes ellenőrizhetőséget biztosít a vállalat adatai és folyamatai felett.

„Más jelentéskészítési alkalmazásokkal ellentétben, amelyek gyakran csupán előre meghatározott vagy korlátozott számú kézi kódolású jelentést képesek szolgáltatni, az Agresso iPad-re, illetve iPhone-ra fejlesztett Reporting alkalmazása biztosítja az adatok dinamikus lekérdezhetőségét, külön konfiguráció nélkül” – mondta Ton Fobbe, a UNIT4 termékmarketingért felelős alelnöke. „iPad/iPhone alkalmazásunk jelentéskészítési képességeinek alapját az Agresso VITA architektúra képezi, ami biztosítja, hogy a jelentések és elemzések mindig szinkronban legyenek a vállalat aktuális üzleti modelljével, illetve struktúrájával – függetlenül attól, hogy az adatok hol és hogyan jelennek meg. Ez jelentős hozzáadott értéket szolgáltat a felhasználók számára, mivel bármikor hozzáférhetnek az ERP rendszerükben tárolt kritikus, fontos és pontos üzleti adatokhoz, illetve lehetővé teszi azt is, hogy adatbekérések vagy egyéb külső nyomás esetén gyorsan és hatékonyan cselekedjenek.”

Az Agresso Reporting alkalmazás révén a felhasználók saját könyvtárat hozhatnak létre a fontos jelentéseknek, itt „drag and drop” módszerrel igény szerinti oszlopokat alakíthatnak ki a felhasználó Agresso Business World-ben meghatározott hozzáférési státuszának megfelelően. Az alkalmazás lehetőséget biztosít arra is, hogy a felhasználók offline módon dolgozzanak és a legutóbbi online státuszból kimentsék az adatokat és riportokat.

Az Agresso Reporting alkalmazás most ingyenesen letölthető az Apple App Store oldaláról az alábbi linkre kattintva: http://itunes.apple.com/gb/app/abw-reports/id403732003?mt=8

Kulcsszavak: UNIT4 ERP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50