Új Go!Net mobilinternet adat-díjcsomagok a T-Mobile-tól

forrás Prim Online, 2011. április 1. 18:05

2011. április 1-jétől a T-Mobile túlforgalmazási díj-mentes adatdíjcsomag-családot vezet be, amellyel kordában tarthatók a havi netköltségek. Az új díjcsomagok előnyeit mind a feltöltőkártyás, mind a havi díjas ügyfelek élvezhetik.

A most bevezetett díjcsomagokat a szolgáltató elsősorban azoknak az ügyfeleknek ajánlja, akik szeretnék kihasználni az okostelefonjuk adta lehetőségeket, az SMS-en túl e-mailben is kommunikálnak, és élénken részt vesznek a társasági életben a közösségi oldalak segítségével, vagy épp most váltanának okostelefonra, hogy mindig netközelben lehessenek.
Most olyan adat-díjcsomagot választhatnak a hang-díjcsomagjuk mellé, amely mellett garantált a gondtalan netezés, hisz kontrollálhatók a havi költségek. Nem kell amiatt aggódniuk, hogy a díjcsomagjukban foglalt adatmennyiség elhasználása után plusz költségek keletkeznek, ugyanis csak annyi történik, hogy a szolgáltató a le- és feltöltési sebességet csökkenti. Most érdemes a Go!Net díjcsomagot aktiválni, mert új előfizetéssel, vagy előfizetéses ügyfelek esetében készülékváltással a legkisebb Go!Net„S” díjcsomagra előfizetőknek egy hónapig havi díjat sem kell fizetniük.*

Az említett kiegészítő díjcsomagoknak egységesen az az előnye, hogy a csomagban foglalt adatmennyiség elérése után nem kell túlforgalmazási díjat fizetni. Ehelyett a csomagra vonatkozó adathatár elérésekor a letöltési és feltöltési sebesség a Go!Net és a Domino Go!Net csomagok esetében legfeljebb 32 kbps-re, a Domino Relaxnet csomagoknál pedig legfeljebb 128 kbps-re csökken a havi számlázási ciklus lezárultáig, illetve a Domino csomagok esetében a 30 napos periódus végéig.
Az okostelefonokhoz ajánlott Go!Net L díjcsomagnál például ez azt jelenti, hogy fix 1990 Ft havi díjért netezhetünk belföldön, csupán azzal kell számolnunk, hogy az 500 MB adatmennyiség elérése után a le- és feltöltési sebesség legfeljebb 32 kbit/s lesz.

A Go!Net adat-díjcsomagok a Ikon és a MédiaMánia díjcsomag mellett nem vehetők igénybe, a havidíj-kedvezményre vonatkozó akciós ajánlat pedig nem vonatkozik üzleti díjcsomagokra.

A további részletekről és feltételekről a www.t-mobile.hu oldalon lehet tájékozódni.
 

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

A magyar vásárlók közül választják a legtöbben környezettudatosságból a felújított mobilt

Nagyjából 300 tonna szén-dioxidtól kímélte meg a környezetet a Rejoy és a három további piacon jelen lévő anyacége, a Flip Technologies – ez átszámítva 150 személyautó éves kibocsátásának felel meg. A piactér régiós ügyfélfelmérése szerint arányaiban a magyar vásárlók közül voksolnak a legtöbben a felújított készülékekre környezettudatossági szempontokból – ebben pedig a boomer és millenial korú ügyfelek a legaktívabbak.

2024. április 21. 16:50

Nem érdemes otthon őrizgetni a régi mobilokat

Bár látható javulás, a magyarok több mint fele még mindig otthon tárolja használaton kívüli, régi mobiltelefonját – derült ki a Yettel legutóbbi országos, reprezentatív kutatásából. A milliónyi fiókban heverő mobilkészülékből rengeteg értékes anyag újra felhasználható lenne, miközben a bennük lévő akkumulátor évek alatt akár tűzveszélyessé is válhat. Most a használt mobilok akár 30 000 Ft-ot is érhetnek a Yettelnél.

2024. április 19. 11:50

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

Már egy évtizede társ a mindennapokban: 10 éves a Simple alkalmazás

Magyarország egyik legnépszerűbb mobilappja*, a Simple alkalmazás idén ünnepli a 10. születésnapját.  Az applikáció 2014. április 15-én vált elérhetővé az alkalmazásboltokban, az elmúlt évtizedben már több mint hárommillióan töltötték le, és indulása óta már több mint 50 millió in-app és 80 millió NFC tranzakció futott át rajta. A fejlesztő és üzemeltető OTP Mobil számításai alapján 2023-ban a hazai online autópálya-matrica, a közterületi parkolójegy értékesítés és a QR-kód alapú csekkbefizetések is mintegy majdnem ötöde a Simple appon keresztül történt. 

2024. április 15. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50