A T-Mobile új, kedvező díjcsomagot kínál főiskolásoknak es egyetemistáknak

forrás Prim Online, 2011. április 15. 14:50

Kedvező, teljes mértékben lebeszélhető havi díj, díjmentes benne foglalt adatmennyiség, 0 Ft-os percdíjjal hívható számok, alacsony perc- és SMS-díjak, és mellé egy menő okostelefon kedvezményesen – ezeket az előnyöket kínálja a T-Mobile azoknak a főiskolásoknak és egyetemistáknak, akik az új Like díjcsomagra fizetnek elő.

A Like díjcsomagot a T-Mobile kifejezetten a felsőoktatási hallgatók igényeihez szabta. Számukra most olyan előnyös konstrukciót kínál, amelynél a havi díj teljes egészében lebeszélhető, ráadásul a perc- és SMS-díjak igen kedvezőek. Ezen felül a Like díjcsomagra előfizetők három T-Mobile-os barátjukat 0 Ft-os percdíjjal hívhatják, és nethasználat közben nem kell aggódniuk a túlforgalmazási díj miatt.

A Like díjcsomag havi díja 1500 Ft, amely belföldön alapdíjas T-Mobile hívószámokra 100%-ban lebeszélhető, illetve SMS és MMS-küldésre használható fel. A belföldi, hálózaton belüli percdíj minden időszakban 15 Ft, az SMS-ért hálózaton belül szintén 15 Ft-ot kell fizetni. A más hálózatba irányuló belföldi hívás percdíja és az SMS díja 25 Ft. A díjcsomag előfizetői 3 db alapdíjas, T-Mobile hívószámot 0 Ft-os percdíjért hívhatnak belföldön, összesen havi 100 óra erejéig.
A csomag havi 50 MB díjmentes belföldi adatforgalmat is tartalmaz túlforgalmazási díj nélkül.  A benne foglalt adatmennyiség felhasználása után csupán az internet sebessége csökken legfeljebb 32 kbit/s le/feltöltési sebességre a számlázási ciklus végéig.
Aki most két éves hűségnyilatkozattal előfizet a Like-ra, kedvezményes áron hozzájuthat egy Sony Ericsson Xperia X8 okostelefonhoz: 1990 Ft kezdőrészlettel, 9 havi kamatmentes részletre megvásárolhatja (a teljes ár 19900 Ft.)
Az akciós Like díjcsomag érvényes felsőoktatási diákigazolvány bemutatásával vásárolható meg. (Egy diákigazolvánnyal egy Like díjcsomag igényelhető)..Új előfizetéshez, vagy Dominó előfizetésről számlás általános előfizetésre való váltás esetén, az aktiválás időpontjától számított 2 évig vehető igénybe. Az akciós ajánlat 2011. április 1-jétől visszavonásig, a készülékakció 2011. április 1-jétől visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes. A készülékakcióban egy előfizető a kedvezményt legfeljebb egy alkalommal veheti igénybe, maximum egy készülék erejéig.
A díjcsomagról és a készülékről a további részletek és feltételek a www.t-mobile.hu oldalon olvashatók el.

Kulcsszavak: T-mobile-hu mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50