HTC exkluzív okostelefonok a Vodafone-nál

forrás Prim Online, 2011. május 20. 12:30

Május 30-tól kizárólag a Vodafone-nál lesz megvásárolható a HTC Wildfire S grafitszürke és lila színekben, míg június 6-tól négy héten keresztül szintén csak a Vodafone-nál érhető el a HTC legerősebb okostelefonja, a kétmagos processzorral és borotvaéles kijelzővel büszkélkedő HTC Sensation.

HTC Sensation – teljesítmény kompromisszumok nélkül

A 4,3 hüvelykes okostelefon képernyőjének felbontása 960x540 képpont, míg erejéről az 1,2 gigahertzes, kétmagos Qualcomm Snapdragon processzor gondoskodik, lenyűgöző grafikai képességeket és minden korábbinál gyorsabb működést garantálva ezzel. A minőségérzetet fokozza az egyetlen alumíniumtömbből megformált készülékház, illetve az érintőképernyő speciális védőrétege.

8 GB-os memóriakártyával rendelkező készülék Smart 700 tarifával mindössze 7 990 Ft kezdőbefizetéssel és 12 havi, 2 250 Ft-os törlesztőrészlettel is megvásárolható a Vodafone Magyarországnál.

A HTC Sensation prémium kialakítását tökéletesen kiegészíti a legújabb HTC Sense kezelőfelület, amely számos új funkcióval és fejlesztéssel segíti a felhasználókat az élvezetesebb és hatékonyabb telefonhasználatban. A lezárt kijelzőn megjelenő információk köre – például a közösségi hálózatok frissítései, az időjárási vagy tőzsdei információk – egyszerűen személyre szabhatók. Ráadásul ez egy saját kezdőképernyővé is válik egyben, amelynek segítségével a leggyakrabban használt funkciók – például a telefonhívás, e-mail küldés, vagy a fényképezés – a képernyőzár feloldása nélkül aktiválhatók.

Az okostelefon 8 megapixeles kamerájával nem csak pazar képeket lehet készíteni, hanem az új quick snap funkciónak köszönhetően a felhasználók villámgyorsan megörökíthetik életük bármely pillanatát, így nem kell aggódniuk, hogy lemaradnak róla. A HTC Sensation-nel Full HD, 1920x1080 képpont (30 fps) felbontású, sztereo videofilmek is készíthetők. Az új videovágó segédeszközzel a filmek a kívánt méretre vághatók, így könnyebben megoszthatók az interneten.

HTC Wildfire S – okostelefon a divatra érzékenyeknek

A legújabb Android 2.3-as operációs rendszerrel érkező HTC Wildfire S – akárcsak elődje – megfizethető alternatívát jelent az okostelefon-használók számára, számos megoldást kínálva a kapcsolatépítésre és kapcsolattartásra. A 2 GB-os memóriakártyával rendelkező készülék kiemelt SURF tarifákkal, azaz pl. a Vodafone 200 Plus SURF tarifacsomaggal akár 10 990 Ft kezdőbefizetéssel és 12 havi, 2 000 Ft-os törlesztőrészlettel is elérhető. A több ablakos internetböngésző segítségével villámgyorsan lehet netezni, és a képernyő automatikus átrendeződésének köszönhetően a szövegek is egyszerűen olvashatók. Egyetlen gombnyomással lehetséges a barátok bejelölése a fényképeken, még mielőtt azok felkerülnének a Facebookra. Természetesen az Android Market több százezer alkalmazása is letölthető a Wildfire S-re, sőt ezeket a felhasználók megoszthatják barátaikkal is.

A HTC Wildfire S méreteinél fogva – 10,13 cm hosszú és 5,94 cm széles – a HTC egyik legkisebb készüléke; 3,2 hüvelykes HVGA felbontású (480x320) kijelzővel és 600MHz-es processzorral felszerelve érkezik. A fekete és fehér alapszínek mellett a Vodafone kínálatában gyönyörű lila, barack és grafit színben is választható, amelyek a tökéletesen személyre szabható kezdőképernyővel kiegészülve egyedi megjelenést kölcsönöznek a készüléknek. A mobil 5 megapixeles autofókuszos kamerája és bővíthető microSD memóriája mellett számos hang- és videoformátumot is támogat.

A hamarosan érkező okostelefonokról további tájékoztatás található a www.vodafone.hu/hamarosan weboldalon.

Kulcsszavak: HTC okostelefon Vodafone-hu

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A magyar vásárlók közül választják a legtöbben környezettudatosságból a felújított mobilt

Nagyjából 300 tonna szén-dioxidtól kímélte meg a környezetet a Rejoy és a három további piacon jelen lévő anyacége, a Flip Technologies – ez átszámítva 150 személyautó éves kibocsátásának felel meg. A piactér régiós ügyfélfelmérése szerint arányaiban a magyar vásárlók közül voksolnak a legtöbben a felújított készülékekre környezettudatossági szempontokból – ebben pedig a boomer és millenial korú ügyfelek a legaktívabbak.

2024. április 21. 16:50

Nem érdemes otthon őrizgetni a régi mobilokat

Bár látható javulás, a magyarok több mint fele még mindig otthon tárolja használaton kívüli, régi mobiltelefonját – derült ki a Yettel legutóbbi országos, reprezentatív kutatásából. A milliónyi fiókban heverő mobilkészülékből rengeteg értékes anyag újra felhasználható lenne, miközben a bennük lévő akkumulátor évek alatt akár tűzveszélyessé is válhat. Most a használt mobilok akár 30 000 Ft-ot is érhetnek a Yettelnél.

2024. április 19. 11:50

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

Már egy évtizede társ a mindennapokban: 10 éves a Simple alkalmazás

Magyarország egyik legnépszerűbb mobilappja*, a Simple alkalmazás idén ünnepli a 10. születésnapját.  Az applikáció 2014. április 15-én vált elérhetővé az alkalmazásboltokban, az elmúlt évtizedben már több mint hárommillióan töltötték le, és indulása óta már több mint 50 millió in-app és 80 millió NFC tranzakció futott át rajta. A fejlesztő és üzemeltető OTP Mobil számításai alapján 2023-ban a hazai online autópálya-matrica, a közterületi parkolójegy értékesítés és a QR-kód alapú csekkbefizetések is mintegy majdnem ötöde a Simple appon keresztül történt. 

2024. április 15. 13:02

Tavaszi fotózási tippek a HONOR-tól

A HONOR jobbnál jobb hardverrel és szoftverrel teszi izgalmasabbá a fotózást, de a funkciók és lehetőségek kihasználásához érdemes észben tartani pár egyszerű tippet ahhoz, hogy a lehető legszebb képeket készíthessük el.

2024. április 11. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50