Újabb kombinált csomagok a T-Mobile és T-Home kínálatában

forrás Prim Online, 2011. július 7. 13:33

A T-Home és a T-Mobile újabb, vezetékes és mobilszolgáltatásokat egyben kínáló díjcsomagokat vezet be a piacra. A korábbi, négy szolgáltatást magukba foglaló Paletta M és XL csomagok mellett mostantól L méretű csomagot is választhatnak az előfizetők, továbbá, ha lakóhelyükön a műszaki lehetőségek a Magyar Telekom Nyrt. vezetékes internet szolgáltatásainak igénybevételét nem teszik lehetővé, de mobilinternet szolgáltatás elérhető, a tévé és mobiltelefon előfizetésük mellé mobilinternet szolgáltatást is igénybe tudnak venni a Paletta Trio csomaggal.

A T-Home és a T-Mobile alig több, mint egy éve vezette be Paletta szolgáltatáscsomagjait, amelyek – a piacon egyedülálló módon - négy különböző, a hétköznapokban leggyakrabban igényelt távközlési szolgáltatást (tévé, internet, vezetékes és mobiltelefonálás) kínálnak egy csomagban, kedvező havi díjért. Akiknél a Paletta szolgáltatáscsomagokban foglalt szolgáltatások elérhetők, és a T-Home-nál és a T-Mobile-nál fizetnek elő vezetékes és mobilszolgáltatásokra, azok számára a Paletta szolgáltatáscsomagokban mindezek egyszerűbben, és akár jelentős megtakarítással vehetők igénybe.

A T-Home és a T-Mobile arra törekszik, hogy testreszabott ajánlataival a lehető legteljesebben elégítse ki a magyar háztartások kommunikációs igényeit. Ennek érdekében a négy szolgáltatást magába foglaló  Paletta szolgáltatáscsomagok július 7-től egy L  méretű csomaggal bővülnek,  valamint bevezetésre kerül egy három szolgáltatást tartalmazó csomag, a Paletta Trió is. Utóbbiban egy SAT TV előfizetést, egy mobil hang- és egy mobilinternet előfizetést csomagolnak össze kedvező áron.

A két új díjcsomag díjai a következőképpen alakulnak:

A Paletta L  csomag havi 13990 Ft-ért maximum 15 Mbps letöltési sebességű vezetékes internet-hozzáférést, 55 tv-csatornát (IPTV és Digitális Kábel TV esetén), 200 perc belföldi mobiltelefonálást és otthoni vezetékes telefonról indított hívások esetén 0 Ft-os percdíjat biztosít a belföldi normál díjazású, földrajzi Magyar Telekom vezetékes számok és a belföldi T-Mobile-előfizetők felhívása esetén.
A Paletta Trió ajánlat a Magyar Telekom Nyrt. azon szolgáltatási területén vehető igénybe, ahol a műszaki lehetőségek a Magyar Telekom Nyrt. vezetékes internet szolgáltatásainak igénybevételét nem teszik lehetővé, és a Magyar Telekom Nyrt. mobilinternet szolgáltatása a műszaki lehetőségek alapján elérhető. A csomag havi 9840 Ft-ért 59 tv-csatornát, 100 perc belföldi mobiltelefonálást és maximum 7 GB adatmennyiségű mobilinternet díjcsomagot tartalmaz, melyet a mindenkor garantált le és feltöltési sebességen lehet leforgalmazni.  A benne foglalt adatmennyiség felhasználása után túlforgalmazási díj nélkül legfeljebb 128 kbit/s letöltési / feltöltési sebességgel lehet tovább mobilinternetezni a fordulónapig. Az adatdíjcsomagokban foglalt adatforgalmi keretek belföldi forgalmazásra használhatók fel, a külföldi roaming forgalomért a díjszabás szerinti díjat kell fizetni.

A Paletta csomagok igénylése esetén a T-Home és a T-Mobile szolgáltatások előfizetője eltérő lehet, de az egyes T-Home szolgáltatások előfizetőjének azonosnak kell lennie (aki a szolgáltatásokat azonos előfizetőként, egy számlán, azonos telepítési helyen veszi igénybe). Amennyiben az előfizető még nem rendelkezik a, fent részletezett T-Home és T-Mobile előfizetésekkel, úgy a Paletta szolgáltatáscsomag igénybevételéhez a hiányzó szolgáltatás(ok) megrendelése, a promóciós nyilatkozat aláírása, és a Paletta szolgáltatáscsomag feltételrendszerének elfogadása szükséges. A Paletta csomagok igénybevételének részletes és teljes körű feltételei a T-Home és T-Mobile honlapjain tekinthetők meg.

Paletta Családi csomag: 15 Mbit/s maximális letöltés
Garantált letöltési sebesség:
-    DSL esetén: 5 Mbit/s,
-    Kábelnet esetén: 1,5 Mbit/s,
-    Optinet esetén: 7,5 Mbit/s
Feltöltési sebesség:
-    DSL esetén: max. 900 Kbit/s, garantált 512 Kbit/s,
-    Kábelnet esetén: max. 1 Mbit/s, garantált 400 Kbit/s,
-    Optinet esetén: max. 7,5 Mbit/s, garantált 3,75 Mbit/s

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sony World Photography Awards 2024 – kihirdették a nyerteseket

A World Photography Organisation egy különleges gálaünnepségen Londonban kihirdette a Sony World Photography Awards 2024. évi nyerteseit. Az immár 17. éve megrendezett díjátadó ünnepség napjaink legjobb fotográfiai alkotásait mutatja be, valamint az elmúlt év legközkedveltebb képeit és történeteit díjazza. A győztes, döntős és shortlistre került képek április 19-től láthatók a Sony World Photography Awards 2024 kiállításon a londoni Somerset House-ban.

2024. április 19. 20:08

Kiberbiztonsági útmutató készült a magyar kkv-knak

A magyar kisvállalkozásokat támogató kiberbiztonsági kézikönyvet mutatott be az Európai Innovációs és Technológiai Intézettel (EIT Digital), a Nemzetközi Digitális Alapítvánnyal (Global Digital Foundation) együttműködve a Huawei Technologies. 

2024. április 19. 18:43

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Ünnepel a Samsung Galaxy Team európai sportolói csapata

Már csak 100 nap, és elkezdődnek a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpia játékok. Ez alkalomból a Samsung, az esemény nemzetközi partnereként bejelenti eddigi legnagyobb létszámú sportolói csapatát. A vállalat idén összesen 57, köztük 44 európai Team Galaxy versenyzőt támogat – olyan sportolókat, akik a játékok során országukat képviselik –, hogy az olimpián is kihozhassák magukból a bennük rejlő lehetőségeket. 

2024. április 19. 15:11

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09