Eee Pad Slider: Trendet diktál az ASUS

forrás Prim Online, 2011. augusztus 2. 10:37

Megjelent az ASUS Eee Pad Slider, a vállalat legújabb táblagépe, amely Eee Pad Transformer sikerére épít. Az Eee Pad Slider már megjelenése előtt feltűnést keltett, amikor formatervével elnyerte az International Design Excellence Awards 2011 díjat.

A gyöngyfehér és metálbarna színben kapható Eee Pad Slider legfontosabb jellemzői közé tartozik a kicsúsztatható billentyűzet, az új Google Android 3.1-es (Android 3.2-re frissíthető) operációs rendszer, illetve a nagy teljesítményű multimédiás szolgáltatások garmadája. Tábla módban fantasztikus vizuális élményt kínál a 178 fokban nézhető IPS-képernyő és a a külső eszközök csatlakoztatása sem okoz nehézséget a beépített USB-port, a Micro SD kártyaolvasó és mini-HDMI port segítségével. Szétcsúsztatott módban a felhasználók a billentyűzet előnyeit élvezve minden eddiginél gyorsabban írhatnak e-maileket vagy blogposztokat.

Kiemelkedő multimédiás élmény

Kétmagos NVIDIA Tegra 2 processzorával az ASUS Eee Pad Slider villámgyors – legyen szó webböngészésről, HD-felbontású filmek megnézéséről, zenehallgatásról vagy egyszerre mindezekről. Az eszköz támogatja a HD videolejátszást és a térhatású hangrendszerek használatát, így a felhasználók kényelmesen nézhetik az Eee Pad Sliderről származó tartalmat az otthoni szórakoztató rendszeren.

A ragyogó IPS-panel a különlegesen széles 178 fokos betekintési szöggel és 16:10-es képarányával nem csak páratlan élményt, de a karcálló Corning Gorilla üveg révén védelmet is kínál. A tízujjas többérintéses vezérlés a lehető legtermészetesebb, legkézenfekvőbb élményt nyújtja. Mindezeken túl az előoldali 1,2 megapixeles és a hátoldali 5 megapixeles kamera nem csak videokonferencia-lehetőségeket kínál, de lenyűgöző képek készítésére is módot ad.

Fantasztikus hordozhatóság és hatékonyság egyszerre
Az ASUS Eee Pad Slider beépített kicsúsztatható billentyűzetével a képernyőn megjelenített billentyűköz képest sokkal gyorsabban és kényelmesebben lehet gépelni, így a felhasználók bárhol és bármikor hatékonyan végezhetik tennivalójukat. Az előre telepített Polaris Office 3.0 szoftver professzionális mobilirodai alkalmazás, amellyel nem csak megnézhetők, de szerkeszthetők is az irodai dokumentumok, táblázatok és bemutatófájlok.

Az eszközök közötti zökkenőmentes adatátvitel érdekében az ASUS WebStorage felhő­rend­szere egy éves korlátlan tárolási lehetőséget kínál a felhasználók kedvenc zenéinek, filmjeinek és fényképeinek mentéséhez és megosztásához. 16/32 gigabájtos eMMC bővítőhelyével, USB csatlakozójával, Micro SD kártyaolvasójával és mini-HDMI csatlakozójával az Eee Pad Slider a hatékonyság és szórakoztatás igazi tárháza.

Iránymutató felhőhasználat
A Google táblagépekre tervezett és optimalizált Android 3.1 operációs rendszerével kihasználható az Eee Pad Slider teljes webes funkcionalitása. A gép lehetővé teszi az Adobe Flash használatát, így a felhasználók belemerülhetnek a gazdag vizuális tartalom élvezetébe.

Az ASUS számos egyedi alkalmazással is kényezteti a vásárlókat, ezek közé tartozik a MyNet, a MyCloud és a MyLibrary. A MyNet a digitális adatfolyamokat továbbítja az otthoni hálózati eszközökre, hogy a HD-videókat vagy a zenéket HDTV-ken vagy asztali PC-ken is le lehessen játszani. A MyLibrary egyetlen kényelmesen böngészhető profilba rendezi a letöltött könyveket, magazinokat és újságokat, a MyCloud pedig egy átfogó felhő- (cloud-) megoldás, amely a digitális tartalom (pl. zenék, videók és fényképek) elérhetőségéről gondoskodik. A MyCloud segítségével a felhasználóknak PC vagy Mac-rendszereik távoli elérésére és vezérlésére is lehetősége nyílik, az ezeken futó alkalmazások elérésével kibővítve az Eee Pad Slider lehetőségeit.

Kulcsszavak: táblagép Tábla PC ASUS

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

A boldog gyerekekből lesznek sikeres felnőttek

Több mint 600 támogatott, 105 diploma, 606 nyelvvizsga, 246 informatikai bizonyítvány. Csak néhány eredmény, amit a 19 éve működő Csányi Alapítvány és az általa mentorált fiatalok elértek. Az alapítvány valódi sikere a számok mögött, a személyes történetekben rejlik – hangzott el Zánkán az Alapítvány által szervezett idei Életút Fesztiválon április 20-án. A kiemelkedő informatikai és idegen nyelvi képzések mellett a végzett fiatalok a megszerzett kapcsolati tőkét, a közösség erejét tartják a legfontosabbnak. Nemcsak a Csányi Alapítvány nagykorú már, hanem egyre több mentoráltból vált olyan fiatal felnőtt, akik büszkén támaszkodhatnak az alapítvány segítségével megszerzett tudás mellett egymásra, „Csányisokra” is.

2024. április 23. 11:35

Állásbörzét és karrierfelkészítést tart szerdától a Corvinus

Több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni a Corvinus Egyetem idei karrierexpóján április 24-én és 25-én. Az eseményen részt vevők sok tippet gyűjthetnek karrierjük beindításához, kiteljesítéséhez is. Ebben nemcsak több tucat, corvinusos diplomával színes és sikeres életutakat bejáró szakember segít személyesen, de megtanulható a ChatGPT és a LinkedIn munkakeresői célokra optimalizált, profi használata is. 

2024. április 23. 09:57

Különleges installációval ünnepli a Föld napját a Prologis

Különleges installációval ünnepli a Föld napját a Prologis magyarországi csapata. A vezető logisztikai ingatlancég a Prologis Park Budapest-Sziget II-ben egy 350 négyzetméteres festménnyel emlékezik meg a környék állat- és növényvilágáról, ezzel is felhívva a figyelmet a fenntarthatóság és az élővilág tiszteletben tartásának fontosságára.  

2024. április 22. 19:32

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50