Mától a szupervékony, 9-es sorozatú Samsung notebook a T-Mobile kínálatában

forrás Prim Online, 2011. szeptember 9. 18:32

A Samsung új, 9-es sorozatú prémium notebookja szeptember 9-től a hazai piacon elsőként a T-Mobile üzlethálózatában, illetve webes értékesítési felületén érhető el.

A készülék 16,3 mm-es vastagságával a világ legvékonyabb hordozható számítógépei közé tartozik.

A 13,3 hüvelykes, 1366x768 képpont felbontású, LED-háttérvilágítású kijelzővel felszerelt laptop borítása a repülőgépgyártásban használt speciális fémből, az ún. duralumíniumból készült, amely könnyebb, ugyanakkor masszívabb is az alumíniumnál, így a készülék súlya nem több mint 1,31 kg. Előnyei közé tartozik a hosszú, akár 7 órás üzemidő, valamint a 400 nit fényerejű képernyő, amely kültéri használat esetén is nagyfokú szabadságot biztosít.

Félhomályban a billentyűzet praktikus, szabályozható háttérvilágítása könnyíti meg a gépelést.

A notebook megbízható teljesítményét az Intel második generációs Intel Core i5 processzorra és a 4GB rendszermemória biztosítja.

A felhasználói élményt fokozó gyors adatátvitelről a beépített USB 3.0 port, a Bluetooth 3.0, valamint a 128GB-os SSD meghajtó gondoskodik, amely a hagyományos notebook-merevlemezek sebességének sokszorosát nyújtja - lényegesen biztonságosabb kivitelben.

A prémium laptopot 1,3 megapixeles, HD felbontású kamerával, mikrofonnal, és 2x1,5 W sztereó hangszóróval szerelték fel.

A 9-es sorozatú Samsung notebook a T-Mobile új, szupergyors internetezéshez kialakított Net&Roll L mobilinternet-csomagjában új előfizetéssel, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 éves hűségidővel 259 980 Ft-ért vásárolható meg. Arany- és Platinakártyás ügyfelek részére 36 900 Ft-os kezdőrészlettel, 24 havi kamatmentes részletre is elvihető.

A készüléket árusító üzletek listája, valamint a további részletek és feltételek a T-Mobile holnapján olvashatók.

Kulcsszavak: notebook Samsung

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Barangolj, dolgozz és játssz a BOOX tablettekkel!

Hogy kiszabadulhassanak a hagyományos irodák korlátai közül és egy nyitott környezetben élhessenek, egyre többen választják a digitális nomádságot a munka és magánélet közti jobb egyensúlyért. Annak ellenére, hogy a véget nem érő nyári kalandok vagy a különböző kultúrák megismerése igencsak csábító, számos kihívást jelentenek.

2024. április 17. 11:41

Júniusban érkezik Magyarországra a Lenovo Legion Tab Android Gaming Tablet

A Lenovo bejelentette, hogy a Lenovo Legion Tab júniusban Magyarországon is elérhetővé válik. A 8,8 hüvelykes Android táblagép – amely a modern mobilos játékosok számára készült – áthidalja a PC és a mobiljátékok közötti szakadékot, egyúttal elérhető és kényelmes megoldást kínál a kiemelkedő játékélményt kereső játékosok számára.

2024. április 15. 14:43

Országos előadássorozatot indít az SZTFH a magasabb szintű kiberbiztonságért

A vállalati kiberbiztonság erősítése érdekében a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) 2024 áprilisában ismét egy többállomásos országos rendezvénysorozatot indít. A roadshow célja, hogy felhívja a figyelmet a vállalatokat érintő kiberbiztonsági fenyegetésekre, valamint – a cselekvő állam részeként – elősegítse a nemzeti digitális szuverenitás és a kiberbiztonság, mint a piacon megvalósuló versenyelőny érvényesítését.

2024. április 13. 14:20

Szerkessz 4K-s Adobe Premiere videókat az ASUSTOR Flashstor 12 Pro NAS-ról!

Az Adobe Premier Pro az egyik legnépszerűbb videószerkesztő alkalmazás. Az Adobe Premiere videók szerkesztésére és speciális effektek hozzáadására is használható. Szerkesztés közben azonban olyan problémák léphetnek fel, mint a nem megfelelő teljesítmény, a tárolólemezek lassúsága, az elegendő tárolókapacitás hiánya, vagy éppen a lemezek meghibásodása és a biztonsági másolatok hiánya. A kevés tárhellyel rendelkező számítógépek felhasználóinak és a tartalomgyártóknak az ASUSTOR a Flashstor 12 Pro használatát javasolja a hatékony 4K-videószerkesztéshez.

2024. április 13. 06:09

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09