Tablet üzletembereknek - Panasonic Toughbook

Farkas Norman - 2011. szeptember 16.
A Panasonic kissé robosztus táblagépének - erősített sarkainak köszönhetően - nem okoz gondot a mindennapi használatból eredő "sérelmek" kivédése. Az Adroid alapú jövevényt 3G/4G támogatással és IT menedzsment funkciókkal is felvértezték, hogy maradéktalanul kielégítse a célcsoportot képező üzletemberek körét.

Ily módon tehát nem okoz gondot az üzleti tablet hardveres titkosítása és az adatok védelmét szolgáló biztonságos használata sem. A Toughbook képes a kézírás-felismerésre, használatához pedig nem kell feltétlenül stylus-t használni.

A gép 10,1 hüvelykes, 1024 x 768 pixel felbontású érintőképernyővel rendelkezik, mely - a Panasonic szerint - napsütésben is kényelmesen használható, olvasható. Két kamerát (egy elől, egy hátul) kapott a táblagép, arról viszont egyelőre nincs hivatalos információ, hogy milyen egységekről van szó. A GPS-en kívül találunk még egy 3G/4G modult is a kütyüben, viszont az még kérdéses, hogy 4G LTE hálózatok elérésére, vagy HSPA+ használatára képes-e. A Panasonic szerint nem okoz gondot a szerkezet számára, hogy egy egész műszakot ( tehát 8 órát) kibírjon egy töltéssel.

Nem sok portot helyeztek az androidos masinára: mindössze egy dokkoló csatlakozót találunk rajta. Talán a "kevesebb port = kisebb esély a szennyeződés és víz bekerülésére" - elv miatt alakították ki így a gépet.

További infóért kattanj rá a Panasonic oldalára.

Vissza