Emporia Vodafone RL1 - Csak a Vodafone kínálatában

Kütyü Magazin - 2011. szeptember 28.

2011 őszén jelenik meg a piros szolgáltató kínálatában az emporia Vodafone számára gyártott modellje, a Vodafone RL1.

A meglepően kellemes külsővel megáldott VODAFONE RL1 oldalán kevesebb gombot találhatunk (például az ébresztőóra, vagy az SMS funkciók elérésére), mint az eddigi modelleken. Ahogyan az eddigi emporia készülékeknél, a használat az RL1 esetében is rendkívül egyszerű, a hangszóró itt is kompatibilis a hallókészülékekkel, a nagyméretű gombok nyomásétzékenysége kiváló, a kijelző pedig széles, könnyen olvasható. A kontrasztos kijelző színes ikonjai segítenek navigálni a menürendszerben, amit minden menüponthoz részletes súgószöveg egészít ki.

A készülék csengőhangjait rendkívül hangosra is lehet állítani, és a rezgőmotor is extra erős. Bejövő hívás esetén a beépített LED zseblámpa villogó fénye is jelez a felhasználónak. A készülékhez tartozik még egy asztali töltő és egy standard útitöltő is.

"Az emporia RL1 külső megjelenése valamelyest szögletesebb és férfiasabb, mint amit az emporiától eddig megszoktunk. A design inkább a férfi felhasználókat célozza. “- mondta el Karin Schaumberger, az emporia Nemzetközi Marketing Igazgatója.

emporia RL1 - Főbb termékjellemzők

Kijelző: OLED színes kijelző (OLED "organic light emitting diode”)

Készenléti idő: Akár 200 óra

Beszédidő: Akár 180 perc

Főbb alkalmazások: LED zseblámpa, bejövő híváskor a zseblámpa villog, minden menüponthoz súgó, ébresztőóra,számológép, születésnap emlékeztető

 

Előfizetéssel akár 1 forintért is hozzájuthatunk a készülékhez.
 

Vissza