Lady Gaga és Cheryl Cole mutatta be a HTC Sensation XL-t

Kütyü Magazin, 2011. október 11. 07:37

A világhírű taiwani mobiltelefon gyártó október 7-én mutatta be legújabb mobiltelefon készülékét, a Beats Audio -val felszerelt HTC Sensation XL –t Londonban. Az esemény különlegességét adta, hogy számos híresség is megjelent a partin, hogy elsőként próbálhassák ki a HTC vadonatúj készülékét.

A camdeni Roundhouse-ban megrendezett eseményen tiszteletét tette többek között a legendás énekes, színész és  producer Will.i.am aki egyenesen az Egyesült Államokból repült Londonba, hogy olyan hírességekhez csatlakozva népszerűsítse a HTC legújabb mobiltelefonját mint a közismert boxoló Beardyman, a párizsi szupersztár Martin Solveig, a holland producer és DJ Fedde Le Grand, a befolyásos house DJ Dirty South vagy az electro house sztár Zedd.

Páratlan zenei élmény adta meg a HTC bemutatójának hangulatát. A rendkívüli partin a zenei élet olyan kiemelkedő egyéniségei léptek fel, mint Lady Ga Ga, Cheryl Cole, Dr Dre és Dynamo. Emellett további hírességek, akárcsak a híres bűvész és hipnotizőr Damien O’Brien is szórakoztatták a nagyérdeműt.

Amerikai és brit sztárok a HTC rajongókkal együtt ünnepeltek egész délután.

Az exkluzív eseményen a vendégek első alkalommal vehették kézbe és próbálhatták ki a HTC legújabb készülékét, a Beats Audio -val felszerelt HTC Sensation XL-t.  A telefon 9.9 mm széles és hatalmas 4,7 hüvelykes érintőképernyővel, valamint nagy látószögű, 9 megapixeles kamerával és 28mm széles objektívvel felszerelt. A telefon speciálisan hangolt audióval és kiváló minőségű videóval a szórakoztatás egyedülálló élményét nyújtja.

A HTC Sensation XL Európában november elejétől lesz kapható. Elérhető lesz egy limitált kiadás is, ebben a készülékhez speciális Beats Solo fülhallgatót kínál a gyártó.

 

Kulcsszavak: Android okostelefon Beats HTC

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelentek az első HMD okostelefonok

A Human Mobile Devices (HMD) bemutatta első saját gyártású okostelefonjait: megérkezett a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. A Pulse kollekció már most lefekteti a HMD designalapjait: merész vonalvezetés, egyedi tónusok, modern és letisztult esztétika, elegáns kialakítás, előkelő formatervezés – és mindez elérhető áron.

2024. április 25. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50