Három új X MARK I számológép a Canon gyártósoráról

Kütyü Magazin, 2011. október 11. 10:31

A Canon három elegáns modellel bővítette X MARK I számológép családját. Az új, rendkívül stílusos és praktikus X MARK I Card, X MARK I Pointer és X MARK I Keypad RF hordozható számológépek ideális megoldást jelentenek az elfoglalt üzletemberek számára. Az új modellek a Canon vezetőszámológép-technológiáját a klasszikus X MARK I stílussal ötvözik, így a felhasználók a sokoldalú, hordozható modellek egyedülálló kínálatából választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet.

X MARK I Card – kompakt, könnyű és intelligens

A hitelkártya méretű, stílusos X MARK I Card számológép a kompakt, vékony és könnyű kialakításnak köszönhetően a legkisebb táskákban és mappákban is elfér, így ideális az üzleti utak során. A megbízható és hatékony, nyolcszámjegyes kijelzővel rendelkező számológép az egyszerű számításoktól a bonyolult műveletekig tökéletes rugalmasságot biztosít az üzletemberek számára. A kifinomult kialakítás részét képező luxus alumínium váz, fényes fekete vagy fehér borítása professzionális külsőt kölcsönöz a modelleknek.



X MARK I Pointer – lézermutató, prezentációs eszköz, számológép

Az X MARK I Pointer egy innovatív, többfunkciós készülék, amellyel a felhasználók matematikai egyenleteket oldhatnak meg, vagy a prezentációk során lézermutatóként is használhatják. Kompakt kialakításának köszönhetően ideális megoldás az utazó értékesítési szakemberek és előadók számára, akik az előadás során a beépített lézer segítségével felhívhatják a figyelmet a kivetített kép fontos részleteire. Az LCD kijelzőn akár nyolc számjegy is megjeleníthető, a Tárolás a memóriában és az Előhívás funkció segítségével pedig rögzíthetjük és előhívhatjuk a lényeges információkat. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen kézben tartható, vékony, könnyű vázával és elegáns, ezüstszínű alumínium borításával pedig a teljesítményével egyenrangú eleganciát biztosít a felhasználók számára.


X MARK I Keypad RF – számítások képernyőn vagy kézben


A karcsú és stílusos készülék ideális az olyan üzletemberek számára, akik sokat utaznak, és munkájukhoz gyakran használnak laptopot. Az intelligens, kettő az egyben X MARK I Keypad RF számológép azonnal használható vezeték nélküli számbillentyűzetet biztosít a Mac rendszerekhez vagy számítógépekhez. A sokoldalú modell 10 számjegyes kijelzőjén a felhasználók gyors számításokat végezhetnek, vagy akár azonnal, vezeték nélkül válthatnak át és vihetik be a számadatokat a laptopjukra. A váz és a billentyűborítások fényes kialakítással rendelkeznek, a csillogó fehér és a ragyogó fekete színválasztékból pedig mindenki kiválaszthatja a számítógépéhez leginkább illő X MARK I Keypad RF modellt.


Az X MARK I termékcsalád új modelljei a Canon számológépektől megszokott környezetbarát jellemzőkkel rendelkeznek. A számológépek egyes alkatrészei részben újrahasznosított műanyagból készülnek. Az X MARK I Card áramellátásáról teljes mértékben a napenergia gondoskodik, míg az X MARK I Pointer és az X MARK I Keypad RF modellek Automatikus kikapcsolás funkciója egy meghatározott tétlen időtartamot követően automatikusan kikapcsolja a készüléket, ezzel is csökkentve a felesleges energiafelhasználást.

Az X MARK I Card és az X MARK I Keypad RF készülékek 2011 novemberétől, az X MARK I Pointer pedig 2011 decemberétől lesz elérhető.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Az Epson bemutatja a hőmentes állófejes tintasugaras nyomtatás legújabb fejlesztését

Az Epson folytatta azt a törekvését, hogy irodai nyomtatócsaládjában hő nélküli tintasugaras technológiát vezessen be, és bemutatta az AM-C400 és AM-C550 MFP-ket, hogy fejlett megoldásokat nyújtson az A4-es piac számára. Ezek az új termékek az Epson meglévő állófejes tintasugaras nyomtatóinak minden energiatakarékossági és termelékenységi előnyét kínálják, de kisebb, A4-es formátumban.

2024. április 10. 13:14

Júniusban ismét NEXT 3D additív gyártás konferencia

2024-ben ismét rendkívül színes szakmai programmal és neves előadókkal tűzdelt nappal várja vendégeit a NEXT 3D konferencia. A 3D nyomtatók és 3D szkennerek bevált hazai alkalmazásaira fókuszáló NEXT 3D idén június 4-én kerül megrendezésre. A jegyek értékesítése április 8-án jelentős elővételi kedvezménnyel indult el, így az érdeklődőknek érdemes már most ellátogatni a next3d.hu-ra és lefoglalni helyüket a nemzetközi additív gyártástechnológiai konferenciasorozat hazai állomására.

2024. április 10. 11:40

Az LG új 4K okosmonitora beépítve kínálja a Netflixet, a Google Calendart és a Twitchet

Különleges kijelző érkezik hamarosan Magyarországra: a már most előrendelhető LG MyView* okosmonitort úgy tervezték meg, hogy elősegítse a produktivitást a munka során, miközben tulajdonképpen egyszerre tölti be egy televízió és egy professzionális munkamonitor funkcióit. Aki most előrendeli az okosmonitort, 20% kedvezményt kap az LG webáruházában.

2024. április 2. 14:56

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09