A Samsung bemutatta hazai mobil nagyköveteit

Kütyü Magazin, 2011. október 11. 12:09

A Samsung a mai napon elindította új mobil nagyköveti programját hazánkban, és egyúttal bemutatta a hazai kiválasztottakat is. A Mob!lers névre keresztelt kezdeményezés célja, hogy lehetőséget adjon az okostelefonok világában jártas, vállalkozó kedvű felhasználóknak, hogy bepillantást nyerjenek abba, hogy mi zajlik a kulisszák mögött.

A 12 szerencsés, Andrus Botond, Dávid Lajos, Dzadik Deniel, Gulyás Lídia, Harsányi Zoltán, Helmeczi Tamás, Kastner Péter, Kocsis Gábor András, Mádi Gábor, Sárfi Péter, Schneidhoffer Dávid és Steigler Sándor lehetőséget kapott arra, hogy három hónapon keresztül egy elit csapat tagjaként az elsők között tesztelhesse a legújabb Samsung mobiltelefonokat, miközben exkluzív rendezvényeken vehet részt – majd beszámolhat azokról Facebook és Twitter csatornáján. Élményeik megosztásához a Samsung egy Samsung Galaxy Ace okostelefont biztosít számukra. A szerencsések részt vehetnek olyan hazai programokon, mint például az Internet Hungary, a Google Conference vagy a Magyarországi Web Konferencia.

A Koreában már évekkel ezelőtt elindult nagyköveti programmal a Samsung célja, hogy olyan hozzáértő emberekből álló csapatokat toborozzon világszerte, akiknek megvan a kellő elhivatottsága ahhoz, hogy hatékonyan oktassa a felhasználókat. A ma bemutatott 12 hazai mobil nagykövet toborzása a http://mobilers.samsung.hu oldalon zajlott 2011. szeptember 30-ig, megbízásuk pedig 2011. december közepéig szól.

 

További információt a http://mobilers.samsung.hu oldalon találsz a témában.

 

Kulcsszavak: Samsung-hu Samsung

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05