A Ringier és a Microsoft bemutatta új közös hírportálját

MTI Sajtóadatbank, 2011. október 12. 07:52

Saját tartalommal és a Ringier kiadványainak válogatásaival is jelentkezik az MSN Mai Nap internetes gyűjtőoldal, amelyet a Microsofttal közösen indított el a kiadó, és amelyet az Internet Hungary című konferencián mutatott be Mihók Attila, a kiadó ügyvezető igazgatója kedden Siófokon.

Az oldal tartalma a Ringier teljes portfóliójából és az 51 országot felölelő MSN hálózatból, hírügynökségektől és egyéb tartalompartnerektől és az oldal saját szerkesztőitől ered.  

Az oldal főképp a Blikk, a Nemzeti Sport, a Népszabadság, a Pink.hu, a Neon.hu és a TVmusor.hu oldalak tartalmaiból válogat, de a Ringier tájékoztatása szerint tartalomban és szolgáltatásban is folyamatos bővülést tervez a piaci igényeknek és a globális MSN hálózat hagyományainak megfelelően.  
 
"A bővülésbe belefér az együttműködés más tartalmi műhelyekkel is, de ugyanúgy a saját szerkesztőség bővítése is" - közölte a kiadó az MTI-vel. Az oldal integrálja a portált és a Windows Live szolgáltatásait is: a Hotmailt, a Messengert, a SkyDrive-ot.   
 
Mihók Attila elmondta, hogy az MSN Mai Nap csak az első közös lépése Ringier Kiadónak és a Microsoftnak a magyar online piacon.  
 
Az oldal főszerkesztője Erdélyi Péter.
Kulcsszavak: Internet Hungary média

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09