Új lehetőségek a GTS Ethernet VPN szolgáltatásában

forrás Prim Online, 2011. november 4. 13:28

A GTS Central Europe (GTS) továbbfejlesztette Ethernet VPN szolgáltatását. Az új platform olyan funkciókat kínál, mint az újraértelmezett Quality of Service (QoS), vagy az online szolgáltatás monitorozás, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy valós időben mérhessék és elemezhessék a hálózat minőségi paramétereit és kihasználtságát. Emellett az ügyfelek minden eddiginél szélesebb szolgáltatási körből választhatják ki a nekik leginkább megfelelő csomagot.

Az új GTS Ethernet VPN szolgáltatások főbb jellemzői:

-    Az újraértelmezett Quality of Service (QoS):
a GTS az egyes forgalmi osztályok számára egyértelműen meghatározott és garantált működési paramétereket biztosít. Az adatforgalmak osztályokba rendezése lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy azokat priorizálja és a számára legmegfelelőbb kvalitatív szempontok alapján válasszon forgalmi osztályt az adott alkalmazáshoz.
-    A működési paraméterek online monitorozása: az ügyfelek folyamatos ellenőrzés alatt tarthatják a hálózatot, valós idejű teljesítménymérést végezhetnek és olyan kulcsfontosságú paramétereket vizsgálhatnak, mint az adatok késleltetése, a késleltetés változása (jitter) és az adatvesztés mértéke.
-    Proaktív monotirozás: a funkció használatával az ügyfelek értesítést kaphatnak a kulcsfontosságú hálózati paraméterekről.
-    CPE menedzsment: a GTS szakemberei által garantált magas színvonalú szakmai felügyelet

A termékfejlesztés eredményeként, a GTS Ethernet VPN a hagyományos IP VPN szolgáltatás teljes értékű alternatívájává vált, ezzel kielégíti a nagy sebességű és transzparens hálózati megoldások iránti piaci igényeket.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09