Android 4.0 mobil 8 milliméter vékony házzal – HTC Ville

Farkas Norman - 2011. november 10.

Úgy tűnik, hogy a tajvani gyártó nem csak a HTC Edge készülékkel készül a februári Mobile World Congress rendezvényre, hanem a négymagos csúcsmobil mellett egy annál szerényebb felszereltségű, de gyengének korántsem mondható kistesóval is elő fog rukkolni.

A Boy Genius Report szerint az Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó készülék 4,3 hüvelykes, 540 x 960 pixel felbontású Super AMOLED érintőképernyővel, HSPA+ adatátviteli képességgel és 1080p HD anyagok rögzítésére képes, 8 megapixeles kamerával és a HTC látványos Sense 4.0 kezelőfelületével érkezik majd. Bár a jövevény specifikációját egyelőre homály fedi, annyit talán biztosra vehetünk, hogy az 1,5GHz órajelű, kétmagos processzorral meghajtott Ville 1650mAh teljesítményű akkumulátorral rendelkezik. Furcsa, hogy az iPhone 4-et kenterbe vágó 8mm-es vastagsággal megáldott eszköz nem kap NFC modult a fém hátlap miatt, hiszen a szintén hasonló házzal ellátott Nokia 701 esetében ez nem jelentett akadályt.

Alant megtekintheted a – feltételezhetően a 2012-es MWC-n bemutatkozó - HTC Ville látványtervét, melyet még talán egy kicsit korai lenne teljesen hitelesnek tekinteni. Igen érdekes ez az abszolút minimalista dizájn, amit az okostelefon kaphat.

[Forrás: BGR]

Vissza