Vodafone-Karácsony: 1 forintért 12 különböző okostelefon

forrás Prim Online, 2011. november 14. 11:14

Hamarosan újra beköszönt a karácsonyi időszak, így lassacskán mindenkinek el kell gondolkodnia azon, milyen ajándékkal lepje meg szeretteit. A Vodafone-nál számos lehetőség kínálkozik azok számára, akik igazán okos ajándékkal szeretnék meglepni rokonaikat, barátaikat. Kiváló ajándék lehet egy okostelefon, hiszen használói pillanatok alatt csatlakozhatnak a világhálóra, ellenőrizhetik e-mailjeiket, csetelhetnek, illetve a közösségi oldalak történéseit is könnyedén nyomon követhetik.

A rendkívüli karácsonyi előfizetéses akció keretén belül mindössze 1 forintért tizenkét különböző okostelefonhoz lehet hozzájutni a Vodafone-nál, beleértve akár az iPhone 4-et is. Az új Samsung Galaxy Y Matrix 3 tarifacsomagban 6000 forintos havidíjjal 500 MB adatforgalmat, míg a megújult Sony Ericsson Xperia Mini Pro Matrix 5 csomaggal, 10000 forintos havidíjjal 1 GB adatforgalmat nyújt az ügyfeleknek. Szintén 1 forintért elvihető a 21000 forint havidíjú Matrix 7 tarifával a vadonatúj csepp- és porálló Motorola Defy Plus, amely Android 2.3-as operációs rendszerrel és 5 megapixeles kamerával rendelkezik. Ráadásul a tarifacsomaghoz az igen kedvező percdíjak és a 2GB adatforgalom mellett bónuszként havonta 1200 díjmentes, hálózaton belüli perc vagy 2000, hálózaton belüli SMS jár.

Nem az Android jelenti az egyetlen választást azonban azoknak, akik a Vodafone-nál szeretnék megvenni legújabb okostelefonjukat. A mobil irodaként funkcionáló Nokia 500 1 GHz-es processzorral, bővíthető 2GB-os belső memóriával, 5 megapixeles kamerával érkezik, Matrix 5 tarifával pedig már 1 forintért beszerezhető. Mint minden okostelefonhoz, ehhez is számos ingyenes és fizetős alkalmazás tölthető le a Nokia Áruházából, illetve szintén ingyenesen vehető igénybe a Nokia Térképek, a finn márka navigációs szolgáltatása.

Természetesen az ajánlatok közül a közönség kedvence, az iPhone sem maradhat ki, melynek 8GB-os verziója a Vodafone akciójának köszönhetően mindössze 1 Ft-ba kerül, míg a legújabb iPhone 4s 16GB-al 9.900 forintért kerülhet a karácsonyfa alá.

A fenti ajánlatok mindegyikében szereplő Matrix tarifacsomagok minden előfizető számára előnyösek, hiszen választható egyéni kedvezmények párosulnak hozzájuk, így mindenki saját igényeire szabhatja előfizetését. A díjmentes bónuszok lehetnek hálózaton belül lebeszélhető percek, szintén hálózaton belül küldhető sms-ek, vagy bármely hálózatba küldhető sms-ek. Ezen túlmenően egyedülálló módon a fel nem használt bónuszok tovább görgethetők a következő hónapra, így biztosítva, hogy egyetlen felhasználatlan ajándék perc vagy sms se vesszen el.  A 26 év alattiak számára a tarifa további kedvezményt nyújt, hiszen a díjmentes bónuszok közül ők kettőt is választhatnak. A Matrix tarifacsomagok 2 éves hűségnyilatkozattal vehetők igénybe. Sőt, Vodafone Matrix 2 csomagtól az új előfizetők megoszthatják a tarifájukban foglalt adatmennyiséget más eszközökön is, így például tableten vagy akár USB modemen is párhuzamosan.

A feltöltőkártyás megoldást preferálók is számos lehetőség között gondolkodhatnak a karácsonyi időszakban. A kamerás, MP3 lejátszós, 32 GB-ig bővíthető memóriájú Nokia C1-01 csak 9 990 forint VitaMAX csomagban. Aki érintőképernyős készülékre vágyik, választhatja a Samsung vadonatúj készülékét, a Samsung Champ II-t. A 2 MP-es kamerával rendelkező telefonhoz VitaMAX csomagban 16990 forintért lehet hozzájutni. Természetesen a mobilszolgáltató sajátmárkás készülékeit, így a Vodafone 550-öt 12 990 forintért, a leginkább fiataloknak szánt, QWERTY billentyűs Facebook–telefont, a Vodafone 555 Blue-t 13 990 Ft-ért, és a rendkívül népszerű, kapacitív érintőképernyős, androidos Vodafone 858 Smart okostelefont is kedvezményesen, már 19 990 forintért lehet hazavinni, amennyiben az ügyfél vásárláskor 5 000 forinttal feltölti új kártyáját. Utóbbi két ajánlat VitaMAX Jutalom Plusz tarifával érvényes, ami azon ügyfelek számára kedvező, akik szeretik többször kisebb összeggel feltölteni egyenlegüket. Ez esetben, ha az adott havi feltöltésük eléri az 5000 forintot, kettőtől hatezer forintig terjedő bónusz aktiválódik kártyájukon, amelyet nem csak hanghívásokra vagy sms-re, de internetezésre is fel lehet használni, így egy hónapban akár 1 GB adatforgalom is lebonyolítható teljesen díjmentesen.

A fent említett készülékeken túl a feltöltőkártyás és előfizetéses ügyfelek is örülhetnek a már klasszikus kedvencnek számító Sony Ericsson Xperia X8-nak, mely az Android operációs rendszernek, a 3G internetkapcsolatnak és a Sony Ericsson közösségi hírek fogyasztására és megosztására létrehozott megoldásának, a Timescape-nek köszönhetően bárkit villámgyorsan képbe hoz.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05