Kedvezőbb adatroaming opciók a Vodafone-tól

forrás Prim Online, 2011. november 16. 13:58

Külföldön is okosan! Akár ez is lehetne a mottója az új adatroaming ajánlatoknak, melynek köszönhetően a Vodafone ügyfelei közel 40 országban még kedvezőbb áron internetezhetnek; legyen a társuk okostelefon, táblagép vagy akár laptop.

Mostantól a Vodafone ügyfelei még kedvezőbb feltételekkel használhatják ki okostelefonjaik képességeit külföldi utazásaik során. Mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb ajánlatot, hiszen jelenleg a Vodafone biztosítja a legszélesebb adatroaming-portfoliót az országban. Azoknak, akik csak egy napig szeretnének mobiljukkal netezni, a megújult és a piacon egyedülállóan kedvező MobilWeb Napijegy Külföldön csomagot érdemes választaniuk, hiszen mindössze 690 Ft-ért 25 MB erejéig élvezhetik a világháló adta lehetőségeket. Az új tarifák kialakításánál a táblagépek és notebookok tulajdonosaira is gondoltak, az ő igényeikre szabva született meg az Internet Napijegy Külföldön, amely a 2190 Ft-os napidíjért cserébe 100 MB adatforgalmat nyújt 24 órán át.

Azoknak, akik hosszabb időszakok, sítúrák, nyaralások közben sem szeretnének lemaradni semmiről, új lehetőségként elérhető lesz a MobilWeb Hetijegy Külföldön csomag is, amivel 2990 Ft ellenében egy héten át összesen 100 MB-os adatforgalommal gazdálkodhatnak. Annak érdekében, hogy ne fordulhasson elő a limit véletlen túllépése, az adatforgalom 80, majd 100%-ának elérésekor az ügyfél SMS-ben értesítést kap, de a sokat netezőknek arra is lesz lehetőségük, hogy az érvényességi idő lejárta előtt új napi-, vagy hetijegyet indítsanak.
 
A rendszeresen utazó, folyamatos netezéshez szokott okostelefonosok számára továbbra is elérhető a MobilWeb Külföldön Opció, amellyel az 1690 Ft-os havidíjért cserébe gyakorlatilag korlátlanul internetezhetnek, hiszen a napi 50 MB adatmennyiséggel havi szinten több, mint 1 GB adatforgalom áll rendelkezésükre. Ehhez hasonló konstrukció már azok számára is elérhető, akik szintén gyakran látogatnak külföldre, de inkább a laptopjuk, vagy táblagépük segítségével interneteznek. Az Internet Külföldön Opció 5000 Ft-os havidíjáért 500 MB adatforgalom válik elérhetővé, amelyet az ügyfelek tetszőleges ütemben, napi limit nélkül használhatnak fel.
 
A fenti ajánlatok az EU összes országában, valamint Svájcban és Horvátországban is elérhetők; a havidíjas opciókat 1 éves hűségnyilatkozattal vehetik igénybe az ügyfelek. Az említett országok bármelyikét is választja az ügyfél, a Vodafone szélessávú 3G hálózatot biztosít, így mindenhol a jól megszokott sebesség várja a külföldre látogatókat.
Kulcsszavak: Vodafone roaming

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50