Bővítette karácsonyi ajánlatait a Telenor

Kütyü Magazin - 2011. december 1.

A szolgáltató megújult karácsonyi kínálata hét készülékkel bővült, melyek a korábbinál kétszer nagyobb kedvezménnyel vihetők haza.

A hónap elején indult használttelefon-beszámítási akció keretében november 29-től 10 000 forint kedvezménnyel, akár 0 forintért lehet választani a következő készülékek közül új számlás előfizetés megkötése esetén:

HTC Wildfire S
- Az 5 megapixeles kamerával, valamint szétcsúsztatható QWERTY billentyűzettel rendelkező Sony Ericsson Xperia mini pro Okostarifa 600 vagy Menedzsertarifa 14 000 előfizetéssel vihető haza 0 forintért.

- Az androidos Samsung Galaxy Gio és a szintén 5 megapixeles kamerával ellátott Nokia 500 Okostarifa 360 vagy Menedzser 10 000 tarifacsomaggal kapható 0 forintért.

- A GPS navigációval és érintőképernyővel felszerelt HTC Wildfire S-t Okostarifa 600 vagy Menedzser 14 000 előfizetéssel, míg a hasonló tulajdonságokkal rendelkező ZTE Blade-et Okostarifa 180 vagy Menedzser 7000 tarifacsomaggal lehet 0 forintért hazavinni.

- A beépített közösségi funkciókkal felvértezett Samsung Monte Slider Alaptarifa 2 vagy Üzleti Mikro tarifacsomaggal, míg a 3.2 megapixeles kamerával rendelkező Samsung Star II Alaptarifa 3 vagy Menedzser 4000 előfizetéssel vásárolható meg 0 forintért.

A 10 000 forintos kedvezményt azok vehetik igénybe, akik 2011. november 29. és 2012. január 16. között régi mobilkészüléküket beviszik a szolgáltató valamelyik üzletébe és új Telenor számlás előfizetést kötnek.

A november 8. óta 5000 forintos kedvezménnyel kapható készülékek köre a népszerű Sony Ericsson X8-cal bővült. A kínálatban természetesen továbbra is megtalálható a Sony Ericsson Live with Walkman, a Samsung Galaxy mini, a Telenor OneTouch, az LG Optimus One és a Nokia C5-03. Ez a kedvezmény 2011. december 31-ig vehető igénybe.

Változatlanul érvényes a kártyás ügyfelek számára indított karácsonyi akció is: azok, akik új kártyás előfizetés és készülék vásárlásakor egyenlegüket is feltöltik, a telefon árából a feltöltés mértékétől függően akár 4000 Ft kedvezményt kapnak. Az ünnepi kínálatban három készülék – a Telenor OneTouch, a Nokia C2-01, valamint a Samsung Star II – található, amelyeket Praktikum, Praktikum Ász vagy Praktikum +Net tarifával lehet megvásárolni.

DELL Inspiron 15R

A multimédia tartalmak kihasználására is kiválóan alkalmas Hipernet-képes eszközök továbbra is részei a karácsonyi kollekciónak. Részletfizetési lehetőséggel vásárolható meg a Dell Inspiron 15R laptop, valamint a Samsung két terméke, a Galaxy Note és a Galaxy Tab 10.1 is.

 

További információ a Telenor karácsonyi ajánlatairól: http://www.telenor.hu/

 

Vissza