Három Sony Ericsson újdonság a Vodafone-nál

forrás Prim Online, 2011. december 13. 09:02

Már elérhető a Vodafone üzleteiben a Sony Ericsson három új csúcskészüléke, a karcsú Arc S, a stílusos Ray és a játékos kedvűeknek szánt Play.

A lenyűgöző megjelenésű és bámulatos sebességgel bíró Sony Ericsson Arc S, az Arc utódja, két lényeges pontban is eltér a japán-svéd gyártó előző modelljétől. Az egyik legfontosabb újítás, hogy már az Xperia Arc-ban megjelent a 8,1 MP-es Exmor R for mobile érzékelővel ellátott kamerával, mostantol 3D-s képek, sőt panoráma videofelvétel is rögzíthető, ami egy HDMI csatlakozóval egy 3D-s TV-hez kötve a házimozi élményét nyújtja használóinak. A másik jelentős különbség az egymagos, 1,4 GHz-es processzor, ami 25, illetve 20%-al növeli a kamera és a böngésző sebességét.

 


A készülék 4,2 hüvelykes , 854x480 képpont felbontású Reality Display kijelzőjén a LED-es háttérvilágításnak és a Mobile BRAVIA Engine technológiának köszönhetően a képek kontrasztosak, a színek pedig telítettek. Az egyedi, mindössze 8,7 mm vékony, ergonomikus forma miatt tökéletesen tenyérbe illő készülék elődjéhez hasonlóan 512 MB memóriával és beépített navigációval rendelkezik, tárhelye pedig microSD kártyával bővíthető. A készülék már 12 havi részletre Matrix 7 tarifával 36990 forinttól elvihető, ahol a havi törlesztőrészlet mindössze 2750 forint.

A Sony Ericsson Ray-t kimondottan a finom részleteket kedvelők fogják értékelni. A mindössze 9,4 mm vékony, kifejezetten elegáns aluminiumvázas készülék azonban nem csak stílusos, de okos is. Az Arc S-hez hasonlóan szintén 8,1 megapixeles kamerával és Exmor R for mobile érzékelővel ellátott kamerával bárki ragyogó képeket készíthet, még rossz fényviszonyok mellett is. A karcmentes, 3,3 hüvelykes, szintén Mobile BRAVIA Engine technológiájú Reality Display kijelzős készülék pedig egyedülálló élményt nyújt mindenki számára. Az Android 2.3-as Gingerbread operációs rendszerrel és 1 GHz-es processzorral felvértezett Ray 4GB-os memóriakártyával érhető el a Vodafone-nál, ami micro SD kártyával egészen 32GB-ig bővíthető.

 


A Ray gyors, azonnal reagál minden érintésre, így az előoldalon található VGA-felbontású kamerával történő videocsevegés is zökkenőmentesen zajlik, a 430 óra készenléti idő révén pedig szinte korlátlanul élvezheti a felhasználó a zenehallgatást és videolejátszást.
A Sony Ericsson újdonsága 10000 Ft havidíjú Matrix 5 tarifával már 9990 forintos kezdőrészlettel elvihető. A tarifacsomag két éves tarifahűséggel értendő, melyhez havi 1 GB adatforgalom és 500 perc vagy SMS jár díjmentesen.   

A Sony Ericsson az örök gyermekekre is gondolt, akik még a telefonjukon is a játékot helyezik előtérbe. Az Xperia Play nem csak teljes értékű okostelefon a legújabb Android Gingerbread operációs rendszerrel, multitouch kijelzővel és Google-szolgálatásokkal, hanem egy tökéletes mobil játékeszköz is PlayStation kontrollerrel, nagy teljesítményű grafikus gyorsítóval és sztereo hangzással. Az exkluzív, játékra tervezett gombok tökéletes irányítást biztosítanak anélkül, hogy az ujjakkal el kéne takarni a kijelzőt. Természetesen a játékos kedvűeknek szánt telefonon előre telepített játékok között is lehet válogatni, de rengeteg Xperia Play-re optimalizált játék is letölthető az Android Marketen.
Az 5,1 megapixeles autofókuszos kamera mellett a készülék 512 MB belső memóriával és 8GB-os memóriakártyával van felszerelve, mely nagyobb méretű microSD kártyával 32GB-ig bővíthető. Az 1 GHz-es processzorral felszerelt telefon a Vodafone-nál 10000 forint havidíjú Matrix 5 tarifával 19990 kezdő és 4500 forintos havi törlesztőrészlettel vásárolható meg.

 

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Világdöntőben az ELTE programozói

A kontinensviadal bronzérmeseként az Informatikai Kar csapata képviselheti hazánkat az ICPC programozói versenyen 2024 szeptemberében Kazahsztánban.

2024. április 19. 09:44

Magyar cégek férhetnek hozzá Európa legnagyobb innovációs hálózatához

A magyar innovációs ökoszisztéma megerősítését zászlójára tűző Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) partnerséget kötött az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) Health hálózattal, amelynek célja az európai polgárok egészségesebb jövőjének előmozdítása az egészségügyi innováció támogatásán keresztül. Az együttműködés fontos mérföldkövet jelent az egészségügyi innovációval foglalkozó magyar vállalkozások számára, hiszen az EIT Health InnoStars kiterjedt hálózatához való hozzáférés kaput nyit számukra az európai partnerekhez és rajtuk keresztül az európai és nemzetközi piacokhoz.

2024. április 9. 13:20

Közel háromezren vettek részt a PlayIT-n

Nagysikerű rendezvénynek, a PlayIT-nak adott otthont a Széchenyi István Egyetem: az országos gamerexpóra közel háromezren látogattak ki. Az esemény minden korosztályt megmozgatott és az egész család számára szórakozást kínált, a campus több helyszínén várták a gaming és az e-sport iránt érdeklődőket.

2024. március 31. 14:29

Eldőlt, hogy kik képviselik Magyarországot a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Két magyar csapat jutott tovább a Szíriában megrendezésre kerülő Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpiára (IIOT). A világverseny nemzeti előválogatójaként szolgáló Kódkupát március 10-én rendezte meg a Neumann Társaság az Algo Pro Club és a Budapesti Fazekas Mihály Gimnázium együttműködésével. A hiánypótló csapatverseny nagy hangsúlyt helyez a csapattagok közötti kooperációra, ami a vállalati munkakultúrára is felkészíti a fiatalokat.

2024. március 20. 16:03

MI festőrobot szórakoztatta a nézőket a Magyar Ifjúsági Robot Kupán

Az előző évek közkedvelt versenyszámaival, így többek közt a robotszínházzal, robotfocival és a menekítő robotok mérkőzésével zajlott le a 17. Magyar Ifjúsági Robot Kupa (MIRK) Nyíregyházán. A versenyt a Neumann Társaság megyei szervezete, a Nyíregyházi Egyetem és a Magyar Robot Kupa Alapítvány szervezésében, a Neumann Társaság kiemelt szakmai támogatásával bonyolították le.

2024. március 12. 19:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09