Canon DVD a DSLR használatának első lépéseiről

forrás Prim Online, 2011. december 13. 18:01

A Canon szakértői által készített oktatóvideókat tartalmazó, „Az EOS kaland – a DSLR használatának első lépései” című új DVD nélkülözhetetlen tippeket és trükköket kínál a kezdő fényképeszek számára a fantasztikus karácsonyi felvételek készítéséhez. Így a tükörreflexes fényképezőgépek felhasználói tökéletes minőségben örökíthetik meg a közelgő ünnepek hangulatát.

Az új DVD-n a Canon szakértőiből álló csapat szórakoztatóan és könnyen érthetően magyarázza el a különféle DSLR fényképezési technikákat. A DVD egyes részei a fényképezőgép vezérlőszerveitől és alapvető kezeléstől kezdve, a kompozíciók és az expozíció beállításán keresztül egészen a képszerkesztésig terjednek. Így olyan személyes fényképészeti tanfolyamot biztosítanak, amelyből a felhasználók mindent megtudhatnak a valóban gyönyörű felvételek készítéséhez. A képkészítési képességek fejlesztését számos gyakorlati feladat is segíti, a kreatív tippekkel pedig új perspektíva adható a képeknek. Így szemkápráztató felvételek készíthetők a családi ünneplésről, vagy egy mozgalmas szafari túrától egyaránt.

Az új EOS oktató DVD ideális karácsonyi ajándék azoknak, akik többet szeretnének megtudni a fényképezőgépek funkcióiról, valamint a fényképészeti technikákról. A DVD kizárólag a Canon belépő szintű DSLR fényképezőgépével, az EOS 1100D  modellel együtt, az „Első lépések” csomagban kapható.
Az EOS oktató DVD szett már elérhető az üzletekben.

Kulcsszavak: kamera oktatás Canon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05