Nehéz gazdasági környezetben is folytatta a fejlesztéseket az ACE Telecom

forrás Prim Online, 2011. december 14. 08:45

Még nem értük el az év végét, de már látható, hogy az ACE Telecom 2011-es árbevétele átlépi a 600 millió forintot, ami több mint 21 százalékkal haladja meg az előző évi (494 millió forint) eredményt. A cég 2011-ben megközelítőleg 105 millió forintot fordított fejlesztésekre, ami az árbevétel mintegy 17 százalékának felel meg. Az ACE Telecom jövőre további hálózatbővítést tervez, a vállalatot terhelő távközlési különadó ellenére is.

Az ACE Telecom, a hazai internet szolgáltató piac egyik meghatározó szereplője a gazdaság valamennyi szektorát súlyosan érintő válság ellenére 2011-ben is növekedési pályán maradt. A cég már szeptemberben elérte tavalyi árbevétel-szintjét, és idei forgalmával átlépi a 600 millió forintos küszöböt.

Idén a vállalkozások még inkább a költségkímélő megoldások felé fordultak, ám felismerték: működésükhöz nélkülözhetetlenek a megbízható, magas színvonalú szolgáltatások. Ennek köszönheti 2011-es növekedését az ACE Telecom, amelynek idei árbevétele 93 százalékban céges ügyfelektől
származott. Bár legtöbben a ZeroLine és a NetRoller internet-szolgáltatást rendelték meg, idén tovább nőtt a kereslet a magasabb kategóriájú, bérelt frekvenciás – DataCargo és MetroLink – összeköttetések iránt. Egyre gyakrabban igénylik az ACE Telecom alkalmi, egy-egy rendezvényre szóló internet-megoldásait is.

Mindezt bővülő hálózat szolgálja. Idén lezárult a HunNet, Hungarian Networks hálózatának akvizíciója, és emellett 11 új bázisállomást épített ki a vállalat. Így most Budapesten és környékén összesen 152 korszerű bázisállomás gondoskodik az ügyfelek zavartalan kommunikációjáról.

Jövőre – a várhatóan stagnáló vagy visszaeső gazdasági környezet mellett is – további növekedést tervez az ACE Telecom. Az internetszolgáltató bízik abban, hogy stabil, kedvező árú szolgáltatásaik híre újabb megrendeléseket hoz, és számít nemrég megnyitott budaörsi irodájának üzletkötéseire is.
 

Kulcsszavak: +céginfo ACE Telecom

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09