A bankkártyás fizetés most félezer forintot ér a T-Home és T-Mobile távszámlásainak

forrás Prim Online, 2012. január 3. 16:42

Azok a távszámla rendszerhez csatlakozott Telekom ügyfelek, akik most MasterCard® vagy Maestro® bankkártyájukkal, illetve MasterCard Mobile alkalmazással fizetik T-Home és/vagy T-Mobile számláikat, 500 Ft egyszeri kedvezményt kapnak.

Az ajánlat 2012. január 2-től visszavonásig érvényes azon lakossági ügyfelekre vonatkozóan, akik az akció időtartama alatt sikeres T-Home és/vagy T-Mobile számlafizetési tranzakciót végeznek a Távszámla felületen (www.tavszamla.huwww.tavszamla.hu) MasterCard vagy Maestro bankkártyával, illetve MasterCard Mobile alkalmazással.    A bruttó 500 Ft kedvezményt a tranzakciót követő első vagy második számla végösszegéből vonják le, az esetleges maradványösszeget a következő számlában írják jóvá. A kedvezmény folyószámlánként egy számlára vehető igénybe, és egy ügyfél csak egyszer jogosult az igénybevételére. A kedvezmény alapja a számla végösszege.

Az elektronikus számlamegjelenítési és fizetési szolgáltatással, azaz a Távszámlával akár otthonról, saját időbeosztáshoz igazodva, internetes felületen, néhány kattintással tekinthetők meg és egyenlíthetők ki meghatározott távközlési és közüzemi számlák. A szolgáltatást igénybe vevők amellett, hogy egyszerű, gyors és kényelmes ügyintézési formát választanak, a környezetüket is óvják, hiszen a papír alapú számlázás helyett elektronikus úton férhetnek hozzá számláikhoz. A Távszámla szolgáltatásra történő regisztráció és a szolgáltatás igénybevétele díjmentes (internet előfizetés szükséges hozzá).   

A további részletek és feltételek a www.tavszamla.hu oldalon olvashatók.

Kulcsszavak: +céginfo Magyar Telekom

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09