Négy iF Design díj a Sony Ericsson telefonjainak

forrás Prim Online, 2012. február 14. 17:14

Az Xperia active, az Xperia ray, az Xperia mini pro és a Mix Walkman készülékek a megtisztelő elismerést innovatív formatervezésükkel és az általuk kínált kiemelkedő funkcionalitással érdemelték ki. Az Xperia active okostelefont a legértékesebb arany díjjal illették.

A Sony Ericsson a mai nap bejelentette, hogy a 2012-es iF termék dizájn díjátadóján a készülékei négy elismerést is elnyertek a telekommunikációs kategóriában. Az Xperia active okostelefon a legmegtisztelőbb arany díjat kapta. A zsűri tagjai a termékek minőségi formatervezése mellett azok megvalósítását, az alapanyagok kiválasztását, az előállítás környezetre gyakorolt hatását, valamint a termék felhasználók számára kínált előnyeit vették figyelembe a döntés során.

Az iF arany termék dizájn díjjal a telekommunikációs ipar legjobb formatervezésű készülékét tüntetik ki. Az Xperia active az elismerést karcolásmentes, nedves kézzel is kiválóan használható érintőképernyőjével érdemelte ki, melynek kijelzője szikrázó napfényben is kiválóan látható.

A Sony Ericsson gondos odafigyeléssel választotta ki az Xperia active-hoz használt alapanyagokat, így egy a fenntarthatóság jegyében tervezett, esztétikus, elnyűhetetlen kivételes funkciókkal rendelkező okostelefont vezetett be a piacra (az Xperia active-ról szóló tesztünket itt találod).

 

További két Xperia okostelefon és a Mix Walkman készülék is elismerésben részesült:

· A szupervékony Xperia ray dinamikus formájával tökéletesen belesimul a felhasználók tenyerébe. A készülék prémium megjelenését az alumínium váz mellett a burkolat felületének igényes kialakítása fokozza.

 

· A Mix Walkman cserélhető gumipántjainak köszönhetően a felhasználók személyre szabhatják telefonjuk megjelenését. A letisztult előlap és a puha körvonalakkal rendelkező hátlap találkozása teszi ezt a telefont kivételessé.

· Az Xperia mini pro QWERTY billentyűzete gyors gépelést biztosít. A fényes lakkhatású, valamint a tükröződő felületek ötvözete a friss színekkel igazán energikus és fiatalos megjelenést biztosít.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nem érdemes otthon őrizgetni a régi mobilokat

Bár látható javulás, a magyarok több mint fele még mindig otthon tárolja használaton kívüli, régi mobiltelefonját – derült ki a Yettel legutóbbi országos, reprezentatív kutatásából. A milliónyi fiókban heverő mobilkészülékből rengeteg értékes anyag újra felhasználható lenne, miközben a bennük lévő akkumulátor évek alatt akár tűzveszélyessé is válhat. Most a használt mobilok akár 30 000 Ft-ot is érhetnek a Yettelnél.

2024. április 19. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09