A szakma Oscar-díjának átvételével ünnepelhette cége 100. születésnapját Regine Sixt

forrás Prim Online, 2012. március 12. 14:47

Regine Sixt, Európa piacvezető autókölcsönzőjének a tulajdonosa két rangos kitüntetésben is részesült a cége alapításának 100. évfordulója alkalmából tartott múlt heti ünnepségen, Münchenben. Az ITB (a turisztikai ipar nemzetközi tőzsdéje) által szervezett centenáriumi rendezvényen a World Travel Awards szervezet Regine Sixt-nek adományozta az „Az Év Asszonya”, és a cég innovatív marketingjét elismerő „World’s Leading”, vagyis világelső címet is. Ezekre a díjakra úgy tekintenek a szakmabeliek, mint a turizmus iparág Oscar-díjaira. 

A díjakat Graham E. Cooke, a World Travel Awards elnöke és alapítója adta át. A díjazás által a bizottság elismerte Regine Sixt erőfeszítéseit a Sixt vállalatbirodalom felépítésében illetve terjeszkedésében, amellyel az egyik legnagyobb nemzetközi autókölcsönző céggé vált, valamint a Sixt tulajdonosának az utazásban és a turizmusban betöltött kiemelkedő szerepét. Bár a díjak nem kifejezetten ennek szóltak, a bizottság méltatta Regine Sixt társadalmi elköteleződését, a szegény-sorsú gyermekek életének megkönnyítésében játszott szerepét, amely célért, mint a „Regine Sixt Gyermek Segély Alapítvány” (“Drying Little Tears” - Apró könnyek felszárítása) alapítója és elnöke munkálkodik.

 

“Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy engem tüntettek ki ezekkel a World Travel Awards díjakkal. Hatalmas elismerés ez mind nekem, mind a cégnek. 100 évvel az alapítás után a Sixt ma egy modern, innovatív és nemzetközileg sikeres szolgáltató. A World Travel Awards olyan további motivációt nyújt nekünk, amely erőt ad a folytatáshoz, hogy az ügyfeleinknek kiemelkedő szolgáltatásokat kínáljunk, és tovább gazdagítsuk a Sixt sikertapasztalatait a világ tájain.” – jelentette ki az elismerés kapcsán Regina Sixt.

 

„A bérautó piacvezető szerepét Magyarországon is betöltő Sixt 1912-ben mindössze három jármű kölcsönzésével indult, és innen jutott el 2012-re addig, hogy a globális piac egyik legnagyobb szereplőjévé vált, amely csak Magyarországon jelenleg 300, szerte a világban pedig 225.000 gépjárművet kínál kölcsönzésre.” – kommentálta a Sixt 100. születésnapját Dévai Gábor, a Sixt magyarországi képviseletét több mint egy évtizede ellátó vállalat ügyvezetője, aki még hozzátette: „Az évforduló számunkra kettős ünnep, hiszen a Sixt rent a car - Wallis Autókölcsönző Kft. pedig idén ünnepli a cég tízéves fennállását, mert maga a Sixt ugyan 1999-ben jött be hazánkba, de akkor még a Wallis Motor üzletágaként működött és 2002-ben szerveződött önálló vállalkozássá, és alakult meg a Wallis Autókölcsönző Kft.

Kulcsszavak: díj Sixt

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A szombati kiszállítás bevezetése után aznapi csomagautomatás kiszállítással erősít az eMAG

Jelentős logisztikai fejlesztésekkel segíti az eMAG a Budapesten és Pest vármegyében élő ügyfelek kiszolgálását: az online áruház a hétköznap délig leadott megrendeléseket várhatóan még aznap több mint háromszáz, a térségben működő easyboxba szállítja ki. Az új szolgáltatás a platformon aznapi kiszállításra jelölt termékekre vonatkozik.

2024. április 22. 16:07

Új területen erősít az OTP Mobil

Tovább bővültek az OTP Mobil által kínált innovatív fizetési lehetőségek, így már nem csak a Simple alkalmazás és a SimplePay megoldások előnyeit élvezhetik a felhasználók. A fintech vállalat ugyanis felvásárolta a HelloPayt, amely elsősorban vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok fizetési rendszereit üzemelteti.

2024. április 22. 14:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50