Katonai biztonságú vállalati tűzfal magyar nyelven

forrás Prim Online, 2012. március 20. 10:43

Már magyarul is elérhetők a NETASQ, a legnagyobb európai tűzfalgyártó hálózatvédelmi eszközei. A NATO és európai uniós használatra egyaránt ajánlott UTM termékcsalád 9.0.3-as változata teljesen magyar nyelvű kezelőfelületet kapott.

Rendszergazdák ezreinek mindennapjait könnyítheti meg a NETASQ újdonsága, amivel UTM eszközeit a mai naptól már teljes magyar nyelvű kezelőfelülettel is elérhetővé teszi. A komplex hálózati védelmet biztosító UTM eszközök egyetlen eszközben egyesítik a vírusvédelmet, a behatolásvédelmet, a webforgalom szűrést, a levelezésbiztonságot, a webszerverek védelmét, a sebezhetőség-auditot, a VPN megoldásokat, a felhasználó azonosítást és az olyan komplex hálózati feladatokat, mint a sávszélesség-gazdálkodás, a forgalom-alakítás vagy a szabályalapú útválasztás.

NETASQ: A tűzfal magyarul


A 9.0.3-as változat megjelenésével a fejlett vállalati tűzfal összes szolgáltatása érthetővé válik a magyar nyelvű kezelőfelületről, a nyelvi akadályok eltűnésével még egyszerűbb lesz a helyi rendszergazdák bevonása a vállalati biztonsági házirend kialakításába és fejlesztésébe.
A NETASQ véleménye szerint a mindenki számára egyformán érthető, magyar kezelőfelület legalább annyira fontos egy hibátlan biztonsági házirend kialakításában, mint az oktatások és a rutin megszerzése – így a vállalat mindenkit buzdít arra, hogy vegye át az irányítást a hálózata felett egy számára is könnyen érthető UTM használatával.
A katonai biztonságú NETASQ UTM eszközök új magyar változatai már 149 000 forintos ártól (NETASQ U30, 10-30 felhasználó számára, 200 Mbps IPS teljesítménnyel) elérhetők.

Kulcsszavak: Netasq tűzfal security

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05