TaPassz: Újabb érintés nélküli fizetőeszköz a TakarékPontnál

forrás Prim Online, 2012. március 22. 11:08

A TakarékPont tovább bővítette MasterCard PayPass termékeinek kínálatát a TaPassz elnevezésű fizetőeszközével. A TaPassz bármilyen eszközre felragasztható mini bankkártya – akár személyes tárgyakra, például mobiltelefonra is – így mindig kéznél van. Az érintés nélküli technológián alapuló matrica könnyű és gyors fizetési alternatívát kínál, legyen szó gyorséttermekben, élelmiszerüzletekben, moziban, újságosnál vagy akár kávézókban, benzinkúton történő vásárlásról.

Biztonság és praktikum

A TaPassz rádiófrekvenciás kapcsolattal működik. Fizetéskor a TaPasszt a MasterCard® PayPass™ leolvasó szimbólummal jelzett részéhez kell tartani. Ezt követően egy sípszó és a felvillanó lámpa jelzi, ha a TaPassz elfogadásra került és a tranzakció megtörtént.
Az 5000 forint alatti vásárlási tételek PIN kód és aláírás nélkül fizethetők vele. (Külföldön ez az összeghatár eltérő lehet.) A TaPassz biztonságérzetet nyújt, hiszen fizetéskor nem kell átadni a pénztárosnak, csupán a MasterCard® PayPass™ terminál közelében kell helyezni. 
Világszerte 37 ország 355 000 elfogadóhelyén, Magyarországon is több mint 1500, MasterCard® PayPass™ logóval megjelölt helyszínen használható fizetésre, napi maximum 50 000 forintos vásárlási limittel. A MasterCard® PayPass™ elfogadóhelyek pontos listájáról a MasterCard® oldalán lehet tájékozódni (http://www.mastercard.us/cardholder-services/paypass-locator.html).
A TaPassz a bevezető kampány során akciósan 990 Ft-ért igényelhető (a facebook/takarékpont oldalon, vagy személyesen a 420 fiókunk valamelyikében) az összes TakarékPont számlacsomaghoz meglévő, valamint új ügyfeleknek egyaránt. További információkat az érdeklődők alábbi linken találnak:
http://www.takarekpont.hu/takarekpont/hu/lakossag/szamlavezetes/bankkartyak/paypasstapassz.html
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

A márkák megítélése szenvedhet kárt a visszaeső életszínvonal miatt

Az összes vizsgált szempont szerint romlott a fogyasztói elégedettség az elmúlt egy évben a KPMG Customer Experience Excellence globális kutatása szerint. A jelenség mögött első sorban a globális megélhetési válság áll. Ugyanakkor a pandémia idején a márkák részéről tapasztalt odaadó hozzáálláshoz képest a mostani krízisjelenségek kezelésében nem érzik a fogyasztók a cégek részéről a partneri hozzáállást. Míg például a covid okozta fogyasztói nehézségeket közös összefogással lehetett megfelelően kezelni, a mesterséges intelligencia kérdésében akár a front ellentétes oldalára is rendeződhetnek a szolgáltatók és a fogyasztók – hívja fel a figyelmet jelentésében a KPMG.

2024. március 27. 13:17

Energiatakarékosság az ASUSTOR-ral!

Az áramszámlák világszerte meredeken nőnek, ASUSTOR NAS viszont segít abban, hogy adataid elérhetők legyenek és pénzt takaríts meg.

2024. március 27. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05