SIMS rajongóknak limitált Dell notebook, csak Magyarországon

forrás Prim Online, 2012. április 10. 12:37

A számítógépes, mobil és közösségi játékok világszerte hódítanak. Az egyik legnépszerűbb számítógépes játék, a SIMS több millió rajongót mondhat magáénak. A Dell épp ezért egyedi notebookkal jelentkezik a hazai SIMS rajongóknak.

A Dell SIMS csomagja a Dell Inspiron 15R cserélhető fekete színű fedlapja mellé egy limitált szériás SIMS fedlapot tartalmaz és persze SIMS 3 játékszoftvert. Hogy a számítógép is a SIMS világában éljen a standard Microsoft image helyett egyedi, jópofa SIMS image köszönt minket bekapcsoláskor. A Dell csomaghoz mindezek mellé Vodafone mobilinternet csomag tartozik.

 
A Dell Inspiron 15R notebook egyesíti az erőt, a gyorsaságot, a stílust és a szórakozást. A notebookban a legújabb Intel processzor található, a 9 cellás akkumulátornak köszönhetően pedig akár 13 órás működési idő is lehetséges. A legújabb USB 3.0 technológiával pillanatok alatt átmásolhatók a fotók, videók, zenék és más grafikai dokumentumok. A filmek és videók a tűéles HD (720p) WLED kijelző és az SRS Premium hangzás révén tökéletesen élethű minőséget biztosítanak, míg a filmek vezeték nélkül továbbíthatók a televízióra az Intel WiDi segítségével, a Blu-ray 3D moziélmény (az opcionális Blu-ray meghajtó segítségével) pedig HDMI 1.4 révén érhető el 3D-funkcióval rendelkező televízión.
 
A The Sims 3 egy stratégiai élet-szimulációs játék, amit a The Sims Studio fejlesztett ki. A The Sims 3 arra épül, mint amelyre az elődjeik: életszimuláció. A The Sims 3 nyitott végű, nincs meghatározott célja. A The Sims 3 legnagyobb újdonsága, a város teljesen nyitott, és mindent látunk. A játékosok végre nincsenek lekorlátolva egyetlen telekre, most már számunkra minden nyitott. A játékban a napszakok realisztikusabbak. A simek már mesterséges intelligenciával rendelkeznek, azaz a szomszédban élő simek is élik a mindennapjaikat saját simeink mellett, ellentétben a széria előző sorozataihoz képest.
 
A mindössze 150 db SIMS Dell Inspiron 15R notebook 2012. április 6-tól kapható az Extreme Digitalnál.
Kulcsszavak: Dell notebook

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Barangolj, dolgozz és játssz a BOOX tablettekkel!

Hogy kiszabadulhassanak a hagyományos irodák korlátai közül és egy nyitott környezetben élhessenek, egyre többen választják a digitális nomádságot a munka és magánélet közti jobb egyensúlyért. Annak ellenére, hogy a véget nem érő nyári kalandok vagy a különböző kultúrák megismerése igencsak csábító, számos kihívást jelentenek.

2024. április 17. 11:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09