Amatőrök is felléphetnek a VOLT-on

Tóth Bálint, 2012. április 18. 10:25

A jubileumi, 20. VOLT Fesztivál egyik legizgalmasabb színfoltjának ígérkezik a VOICE Fesztivál, azaz a VOLT tehetségkutató versenye, amely a rendezvény központjában, négy napon át zajlik. Az énekeseket sms-szavazatokkal lehet majd a segíteni az előrejutásban. A jelentkezéseket május 14-ig várják a szervezők.

 

Előválogatást követően 12 énekes léphet színpadra, egy-egy mindenki által ismert slágerrel a VOLT Fesztivál első napján. A hagyományos énekversenyektől és karaoke-showktól eltérően ezúttal azonban profi, élő zenekari kíséret mellett mutatkozhatnak be a VOLT leendő hangjai, a fesztivál minden bizonnyal lelkes és népes közönsége előtt. A zenei hátteret egy igazán ismert és elismert csapat, a Gönczi Gábor vezette Smile biztosítja.

Amíg a VOLT első estéjén tucatnyian, másnap kilencen, majd hatan, a szombat esti döntőn pedig már csak hárman állnak színpadra, előbb egy-egy, majd 3-3 dallal. A versenyzők sorsáról kizárólag a jelenlévő közönség dönt, alapdíjas sms-sel juttathatják tovább kedvenceit.

A dalokat előzetes egyeztetés során választják ki a versenyzők, elsősorban hazai- és világslágerek kerülnek majd a műsorba, számos műfajban. Olyan 35 év alatti amatőr énekesek jelentkezését várják, akik képesnek érzik magukat, hogy énektudásukkal és személyiségükkel meggyőzzék a nagyközönséget, hogy ők a VOLT hangjai.

A „hangok versenyére” május 14-ig lehet jelentkezni a www.volt.hu/voicefesztival oldalon. A neves szakmabelieket tömörítő zsűri az első száz jelentkezőből május végén, a budapesti selejtezőn választja ki a legjobbakat, akik meghívást nyernek a 20. VOLT Fesztiválra. Róluk riportfilm is készül, melyet a VOLT honlapján, valamint Facebook-oldalaikon mutatnak majd be.

A Soproni VOICE Fesztivál talán legfontosabb fődíja – számos értékes díj mellett – természetesen az az ismertség, amely a VOLT Fesztivált megelőző kampánnyal és fesztiválon való négynapos szerepléssel jár, illetve annak nagy esélye, hogy a VOLT hangjára akár több, jelenlévő szakmabeli és zenekar is felfigyel majd.

Kulcsszavak: sopron volt fesztivál

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05