Szófiai irodát nyitott a Cellum

forrás Prim Online, 2012. április 21. 10:00

Megnyílt a Cellum szófiai irodája, ezzel Bulgáriában is általánosan elérhetővé válnak a magyar technológiai cég mobilfizetési és vásárlási szolgáltatásai.

A közlemény szerint a Cellum Bulgária feladata a mobil fizetési szolgáltatások és technológiák fejlesztése és széleskörű elterjesztése a bulgáriai piacon. Az új társasággal olyan innovatív vállalkozás született, amely képes a könnyen használható, de a Cellum-csoport biztonságos technológiáján alapuló mobil vásárlási, mobil fizetési módszereket széles körben meghonosítani a bulgáriai piacon. A Cellum által fejlesztett, Magyarországon sikeresen bevezetett MasterCard Mobile szolgáltatás ezzel először jelenik meg külföldön.
 

A közös leányvállalat, a Cellum Bulgária létrehozásáról szóló megállapodást még szeptemberben írták alá, azt követően, hogy a magyar mobiltechnológiai cég 400 millió forintos kockázati tőkebefektetésben részesült az OTP-csoporthoz tartozó PortfoLion Zrt.-től. A magyar Cellum Global és a bolgár Corpbank által létrehozott közös leányvállalatot, a Cellum Bulgáriát Kóka János, a magyar Cellum Global elnök-vezérigazgatója és Ilyan Zafirov, a bolgár Corpbank vezérigazgatója nyitotta meg.

Kulcsszavak: +céginfo Cellum-hu Cellum

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50