Féláron is Szigetelhetsz, ha voltál már legalább háromszor korábban

Vértes Ádám, 2012. április 25. 11:26

Május elejétől - a helyszíni hetijegy árából - 50%-os kedvezményt kínál a Sziget hűséges – legalább már három korábbi Szigeten részt vett - látogatóinak a jubileum alkalmából. Fontos, hogy mindezt komolyan bizonyítanod is kell!

„Azt szeretnénk, hogy a jubileumi fesztiválon minél többen együtt ünnepelhessünk. A mi ajándékunk e jeles alkalommal az, hogy jelentős kedvezményt kínálunk a hűséges látogatóinknak” – mondta Gerendai Károly, a Sziget alapító-főszervezője a Sziget sajtótájékoztatóján, ahol kiderült, hogy féláron vásárolhat bérletet az, aki valamilyen módon igazolja, hogy gyakori, legalább három különböző évben látogatója volt az elmúlt tizenkilenc alkalomból a Szigetnek. A jelentős kedvezménnyel azok élhetnek, akik a Sziget emlékeket összegyűjtő blogoldalra, a www.mienkasziget.hu-ra olyan relikviák fotóit, a Szigeten készült képeket vagy emlékezetes történeteket töltenek fel, amik bizonyítják, hogy feltöltői gyakori visszatérők a rendezvényre. A regisztráció és a „bizonyítékok” beküldése, azok ellenőrzése és jóváhagyása után válik jogosulttá a látogató a kedvezményre, amihez mindössze egy saját névre szóló OTP Maestro© PayPass™ Fesztiválkártyát kell igényelnie – május 2. és július 15. között - valamelyik OTP bankfiókban.

 

"Természetesen azokról sem feledkezünk meg, akik eddig is hűséges ügyfeleink voltak, a kedvezményt ugyanis valamennyi az OTP Bank által kibocsátott, saját névre szóló Maestro vagy MasterCard PayPass kártyával igénybe lehet venni, persze amennyiben „hűséges” Szigetlátogatóról van szó” – mondta Kovács Antal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese. A kártyabirtokos saját személyazonosságának igazolása, a visszaigazoláskor kapott kedvezményre jogosító, úgynevezett promóciós kód és a saját névre szóló OTP Maestro vagy MasterCard PayPass bemutatásával kapja meg majd a karszalagot, ami nem átruházható, hiszen egyből a látogató kezére kerül.

 

Természetesen azoknak a visszatérő látogatóknak sem kell kétségbe esniük, akik már megvették a bérletet, hiszen ha beküldik a „bizonyítékokat”, bemutatják a kódot és a nevükre szóló OTP Maestro vagy MasterCard PayPass bankkártyát, a jegyár különbözetét visszakapják, tehát végül ők is csak 31.500 forintot fizetnek az ottalvós vagy 27.500 forintot a hazamenős bérletért.

 

„Egy olyan rendszert kellett kidolgoznunk, ami biztossá teszi, hogy a jogosulatlan jegyüzérek nem tudnak visszaélni ezzel a jelentős kedvezménnyel” – tette hozzá Gerendai. - „Mindamellett ez egy olyan renkívüli lehetőség, ami miatt mindenképpen megéri végigjárni ezt az egyébként nem túl bonyolult folyamatot.” Aki pedig minden kétséget kizáróan igazolni tudja, hogy az összes eddigi Szigeten látogatóként részt vett, annak ingyen lesz a huszadik.

 

Az 50%-os “hűségkedvezmény” mellett idén is él az elmúlt években nagy sikert aratott csoportos diákkedvezmény, ami szintén akár 50%-os kedvezményt is nyújtó akció.

 

Az eddig említett és csak a bérletekre érvényes kedvezmények mellett a jubileumi Sziget is kínálja azt a lehetőséget, hogy az este 23-óra után a fesztiválra érkezők már féláron vehetik meg a napijegyüket. Szintén korábbi fejlesztés a Szigeten a mobiltelefonos percalapú belépő váltása. Ennek lényege, hogy a bejáratnál egy sms-sel lehet aktiválni a rendszert és távozáskor pedig le lehet azt állítani, így a látogatónak, ha csak egy-két koncertet akar megnézni, nem kell napijegyet váltania, elég csak benntöltött percek után fizetnie.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05