Megújul az Adó Online

forrás Prim Online, 2012. április 29. 08:39

Új arculattal és kibővült szakmai tartalommal jelentkezik az Adó Online, a CompLex Kiadó – a holland Wolters Kluwer csoport tagjának - adózási szakportálja. Az új külső megjelenés mellett szélesebb körű tájékoztatással és a népszerű Adó és Adó Kódex szaklap online kiadásával is várják mostantól a szerkesztők a szakma képviselőit. Az eddigi három helyett nyolc új rovatban érhetőek el a weblap hírszolgáltatásai, az interneten feltett kérdéseket pedig 5 napon belül válaszolják meg a honlap szakemberei.

10 éve szolgálja szakmai tartalommal az adózási terület képviselőit az Adó Online, a CompLex Kiadó adózási szakportálja, amely mostantól új arculattal és kibővült szakmai tartalommal jelentkezik nap, mint nap. Az eddigi három helyett nyolc új rovatban érhető el megbízható és mindig naprakész hírszolgáltatásuk, amely a legfontosabb adózási tudnivalók mellett összegyűjti a munkaügy, a számvitel és a vállalkozói világ vezető tartalmait is, segítve ezzel a könyvelői, könyvvizsgáló és adótanácsadó terület képviselőit.

A honlap szerkesztői a tartalom megújulásánál kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsanak, amely a mindennapokban megkönnyíti a területen dolgozók munkáját. Ezt a célt szolgálják például a népszerű kalkulátorok, a kereshető és tematikus jogszabálygyűjtemény, valamint az adózási eseményekre figyelmeztető adónaptár is, amely mostantól egyszerű és áttekinthető felületen tájékoztat a legfontosabb adózási teendőkről.

A Konferenciák rovatban mindig aktuális szakmai eseményeket és képzéseket találnak az érdeklődők, amelyekre pár kattintással jelentkezhetnek is. A korábbi eseményekről pedig részletes beszámolókkal jelentkeznek.

A honlap egyik újítása a szakmai cégnévsor, ahol lehetőséget kínálnak a saját vállalati adatlap létrehozására, ezzel pedig a könyvelő, könyvvizsgáló és adótanácsadó szolgáltatók eredményes hirdetésére kiemelt szakmai környezetben, ráadásul az első időszakban a cégeknek ingyenesen adnak a regisztrációra lehetőséget.

A változások mellett a már megszokott és közkedvelt szolgáltatások is megmaradnak, úgy mint a szakma két nagy múltú és meghatározó adózási folyóiratának, az ADÓ és ADÓ Kódex szaklapok online kiadásának elérése kedvező csomagokban.

A honlap elérhető itt: http://www.ado.hu/

Kulcsszavak: onlineszolg adó

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09