Kapható a Telenornál az időseknek tervezett Doro mobiltelefon

forrás Prim Online, 2012. április 26. 15:30

A kifejezetten az idősebbek számára készült Doro PhoneEasy 409 gsm mobiltelefon tervezésekor a külsőre és a belsőre is egyaránt gondoltak, odafigyelve a különleges igényekre, a hasznos funkciókra és a könnyű kezelhetőségre.

A Doro PhoneEasy 409 gsm külsejében és belső tulajdonságait tekintve is tökéletesen alkalmazkodik tulajdonosához, megtalálható benne minden alapvető és fontos funkció, az ébresztéstől a testre szabható menün keresztül a csengőhangokig. A háttérvilágítással rendelkező, nagyméretű gombok segítségével egyszerű a tárcsázás és az üzenetírás, a széles, jól látható kijelző pedig kényelmesen olvasható.

A hívásokat kihangosíthatjuk, a telefonkönyvben a tíz legfontosabb, leggyakrabban használt telefonszámot a névjegyzék elejére tehetjük. A kijelzőn emellett elrejthetjük azokat az elemeket, amelyeket nem használunk olyan gyakran. A könnyen beállítható vészhívás, és SMS-értesítések pedig hasznosak lehetnek, ha segítségre lenne szükségünk. Könnyen beszélgethetnek a készülékkel azok az idős emberek is, akik gyengébben hallanak, ugyanis a mobil kompatibilis a legtöbb hallókészülék típussal.

 

A készülék már kapható a Telenornál, 19 034 forintért vásárolható meg kártyás csomagban .

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05