Új Dell Alienware laptopok: játékélmény a középpontban

forrás Prim Online, 2012. május 4. 10:02

Az Alienware, a Dell nagy teljesítményű gamer márkája egy teljesen új szintre emeli a vezeték nélküli játék fogalmát. A három különböző méretben érkező notebook ugyanis lehetőséget biztosít a felhasználó igényeinek, szokásainak legmegfelelőbb típus kiválasztására. Azok, akik nem tudnak dönteni a mobilitás és a teljesítmény között, az M14x-ben lelhetnek méltó társra, míg az M17x rendkívüli teljesítményt nyújt valósághű HD felbontás és térhatású hang élményét biztosítva. Az Alienware azokról sem feledkezett meg, akiknek a teljesítmény mindennél fontosabb, de néha szükségük van a mobilitásra is.

Az Alienware M14x, M17x és M18x laptopok a legújabb technológiának köszönhetően valósághű élménnyel gazdagítják a számítógépes játékokat, így a felhasználók teljes mértékben átadhatják magukat a kalandoknak. A lenyűgöző látványról a legújabb NVIDIA GeForce és AMD Radeon HD grafikus kártya gondoskodik, míg a gazdag hanghatás a Creative Sound Blaster audio chipsetnek köszönhető THX 7.1 digitális háttérhanggal és a Klipsch hangszórókkal.

Nagy teljesítményű mobil játék

Az M14x kevesebb, mint 3 kg-os kezdő súlyával helytől független játékot tesz lehetővé, kiváló teljesítmény mellett. Választható dual meghajtóval, akár 16 GB-ig bővíthető memóriával az extrém multitaskingban jeleskedőknek és egy NVIDIA GeForce GT 650M grafikus vezérlővel és GDDR5 grafikus memóriával a legfejlettebb GPU a 14 hüvelykesek között.

Minden egyes dimenzió, pixel és hang a helyére kerül az Alienware M17x-szel. A legújabb NVIDIA és AMD grafikus kártya variációk, az akár 32 GB memória, a választható 17,3 hüvelykes 120Hz-es WideFHD WLED 3D kijelző és a THX 3D háttérhang. Az M17x az egyik első laptop, amely AMD Radeon HD 7970M grafikus kártyával érkezik és a legújabb GDDR5 NVIDIA GeForce 660M és 675M grafikus megoldását használja, Optimus technológiával.

Az Alienware csúcsmodellje az M18x választható Dual NVIDIA GeForce 675M grafikus kártyával lehetővé teszi az NVIDIA SLI technológiáját és akár 4GB GDDR5 grafikus memóriával is választható. A dual AMD Radeon HD 7970m CrossFire-rel a következő hetekben lesz elérhető. A 18,4 hüvelykes full HD 1080p WLED háttérvilágítású LCD kijelző, az akár 750 GB-os meghajtó és az akár három hard drive-ot is támogató gép egy stílusos, anodizált alumínium házban foglal helyet.

Mindhárom készülék kompatibilis az Intel harmadik generációs processzoraival, valamint támogatják  az Intel Turbo Boost 2.0 technológiáját.

AlienFX szoftver a Battlefield 3-ban az Electronic Arts-tól
A laptopcsaládon kívül a Dell bejelentette az Electonic Arts-cal folytatott együttműködésének újabb fejezetét; az AlienFx szoftvert és a fényerő szabályozó rendszert Battlefield 3-ra. Ezek mellett más, különleges élmények várnak még a felhasználókra játék közben. A játék egyedi betöltése, a menü és a játékos életerejét jelző színek mind hozzájárulnak a különleges játékélményhez.

Elérhetőség:

Az Alienware M14x, M17x és M18x laptopok május végétől elérhetőek Magyarországon is. További információ a www.alienware.hu honlapon.

 

 

Specifikációk:

 

Kulcsszavak: játék notebook Dell

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05