Helyzet alapú hirdetési platform a PayPal-tól

forrás Prim Online, 2012. május 7. 13:11

2012 májusától indul a PayPal Media Network, amely a vezető online pénzügyi szolgáltató új, helyzet alapú hirdetési platformja kifejezetten a kiskereskedők igényeihez szabva. Az új szolgáltatás az eBay csoporthoz tavaly csatlakozott Where Ads nevű reklámvállalat kibővítésével jött létre, amely Észak-Amerika legnagyobb helyzet alapú mobiltelefonos hirdetési platformja volt.

Az új eszköz segítségével a márkák földrajzi helyzetük vagy korábbi vásárlásaik alapján, a legjobb helyen és időben szólíthatják meg a felhasználókat, ami kulcsfontosságú lehet a vásárlási döntés elősegítésében.

Walt Doyle, a PayPal Media Network vezetője a következőket nyilatkozta a megújulás kapcsán: „Mindannyian érezhetjük, ahogyan változnak az emberek vásárlási szokásai és viszonyulásuk a különböző képernyőkön látott üzenetkhez. Manapság a fogyasztók mindegy, hogy milyen csatornán; a boltban, telefonjukon vagy számítógépükön találkoznak egy termékkel, az szinte biztos, hogy azonnal összehasonlítják az árakat, illetve utánanéznek a márkának. Ha megszületett a döntés akkor pedig bármelyik eszköz alkalmas a vásárlásra. A fizikai és a digitális világ határai elmosódtak és nincs már offline kereskedelem, e-kereskedelem, vagy m-kereskedelem, szimplán csak Kereskedelemről beszélhetünk” – mondta el a vezető.

Az eBay vállalatok segítségével a PayPal Media Network több mint 70 millió mobiltulajdonost képes elérni Észak-Amerikában.

A Where Ads átalakítását röviddel a PayPal negyedéves gyorsjelentésének kiadása utánra időzítette a vállalat. Az év első hónapjaiban a felhasználói szám mintegy 3 millióval növekedett, így elérte a 109,8 milliót, ami éves szinten 12%-os növekedésnek felel meg. Ezen felül a PayPal-en keresztüli fizetések összege meghaladta az 555 milliárd dollárt, amit a felhasználók napi 6 millió tranzakciója termelt.
A PayPal bevételei az első negyedévben elérték az 1,3 milliárd dollárt, ami 32%-al több a tavalyi adatnál.

Hogyan működik a PayPal Media Network?


Offline: https://advertising.paypal.com/wp-content/shadowbox-3.0.3/mobile.swf

Online: https://advertising.paypal.com/wp-content/shadowbox-3.0.3/online.swf

Kulcsszavak: e-commerce PayPal

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50