Karrierhírek: feljebb lépő magyar SAP-s menedzserek

forrás Prim Online, 2012. május 28. 08:45

Új pozícióban, és helyszínen folytatja céges karrierjét Ádám László, az SAP Hungary Kft. beszerzési vezetője. A hazai szakma legnagyobb elismerését, az év beszerzési menedzsere címet tavaly elnyerő vezető az anyavállalat központjából kapott felkérést, hogy onnan segítse az európai beszerzési folyamatok, erőforrások és rendszerek átalakítását, a szervezet működési kiválóságának elérését.

Ádám László (42) 2007-ben csatlakozott a hazai SAP-hoz, nevéhez fűződik többek között a papírmentes beszerzés megvalósítása, az Aranyhal-díj létrehozása, az SAP MM/SRM beszerzési rendszer és az ahhoz kapcsolódó folyamatok bevezetése a dubaji leányvállalatnál. A szakember a családjával együtt költözik ki a németországi Walldorfba. Utóda június 1-től Zuzana Belaiova, aki prágai székhellyel támogatja a magyar leányvállalat beszerzési funkcióit.

Közel-Keleten kampányol Kézdy

Budapestről látja el továbbra is munkáját Kézdy Gergely (35), a Közép-Európáért, az Oroszországért, és a többi FÁK államért felelős kisvállalati channel igazgató, akinek két újabb piaccal bővült a felelősségi köre a második negyedévtől. A szakembernek immár a törökországi, és a közel-keleti országoknál zajló termékbevezetés is a feladata. Ennek első lépcsőjeként az ottani partnerhálózatot kell felépítenie, és az indirekt értékesítési modellt érvényesítenie.

A 2011-ben csak Magyarországon 30% feletti árbevételnövekedést felmutató Kézdy 2004 óta foglalkozik a kisvállalati szektorral. Ő irányította az SAP Business One vállalatirányítási rendszer hazai, és régiós bevezetését, és felel a partnerhálózat összteljesítményéért.
 

Kulcsszavak: karrier +céginfo SAP-hu SAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05